Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeadMeat

nagyúr

válasz szombi #5258 üzenetére

Nyugodtan nezegess g33-chipsetes lapot,tuningban kozel hasonlot tud,mint a p35-os nagyteso.Az elso igazan kivaloan tuningolhato Matx lapok kerulnek ki beloluk.
    Amit ajanlanek a giga g33m-s2 valtozata,nemtul draga es franko tuningban.Viszont a 800-as fsb-s procikkal nincs 2-es ramszorzo,azaz 1:1.Anus hasonlo lpajaban van,viszont dragabb sokkal.
    Jah es az integralt grafika ne riasszon el 480-as fsb-t viszi vele az enyem :)

• NRG

tag

Hú jaj 350 codgány? :Y

Az erősen felejtős, mert az egész gépre veszélyes! PL tuti, hogy melegedni fognak a HDD-k olyan 55C körülire, terhelésnél fagyni és újraindulgatni fog, azután 1xcsak feladja és küld egy kis +ajándékfeszt minden alkatrésznek és lehet új gépet venni...

Szerintem a legjobb ár teljesítmény arányú lap a gigabyte DS3 én ezt ajánlanám inkább és a tápegység nem olyan dolog amin lehet spórolni!!! Sőt még fontosabb mint a többi! Szóval minimum kell egy 400-as chieftec 8k körül már lehet kapni.
    De ez azt is jelenti, hogy következő bővítésnél megint újat kell majd venni, szóval a legjobb vétel egy használt Zalman 360B lenne amit már 9-10k körül megkapsz. Ez már az új "minta" szerint készül így kb egy 480-as sima chieftec tápnak felel meg.

• Zé_Mester

őstag

a P5B lap jó választás lesz, a 965 chip szereti a tuningot, azzal nem lesz baj.
    a táp viszont nagyon necces lesz. nekem is volt 400as Codegen tápom és nem akarlak elszomorítani, de nálam alaplapcsere lett a vége a mókának, és a videókarin is hazab@sztam a ramokat, amik később nem mentek csak 50MHz visszavétellel (9800Pro volt akkor ami 378-on hajtotta a ramokat. namost a táp meghalása után a kari csak 320as ram sebességgel tudodd működni.)
    nem akarlak elszomorítani, de ha nem akarsz mégtöbbet költeni a gépre, akkor próbálj meg valami jobbfajta tápot, mert ezzel a Codegennel hasonlóan járhatsz mint annó én.
    elhiszem hogy nehéz rá összeszedni, mert nem pereg az égből a pénz (most biztos azt gondolod hogy csak beszélek itt marhaságokat, mert nekem ilyen meg olyan cuccok vannak, de hidd el, én is 4 hónapig voltam gép nélkül amíg összeállt a mostani. úgyhogy tudom mit jelent az hogy spórolni. és ezt mind magamnak gyűjtögettem, a világon senki 1 fillért se adott mellé).
    egy 6-8e között már lehet kapni 350 vagy 400as márkás tápot (CoolerMaster, Coolink, Chieftec) ezekkel menni fog a konfigod és nem áll fent annak a veszélye hogy esetleg a táp miatt az egész gajjra megy.
    segítek egy kicsit, itt nézz utána, sztem ennyit megér :
    - Cooler Master eXtreme Power 430W
    - CHIEFTEC HPC-360W
    - FSP NOISE KILLER 350W

remélem segítettem valamit. :R

Új hozzászólás Aktív témák