Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
A pentiumD-nél tapasztaltam ilyet, hogy ha 1:1-ben megy a ram, mondjuk 5:4 helyett, akkor hiába megy a ram lassabban, mégis gyorsabb a rendszer.
erre nem tudok neked pontos választ adni hogy ez mi lehet, mert hála az égnek valahogy megkíméltem magam a D szériától.
azt tudom hogy C2D-nál a ram arány csak egyféleképpen változhat az 1:1-hez képest, csakis felfele lehet állítani a ram sebességet, visszaosztani nem lehet. így csak növelni tudod a sebességet. (régen még a 478-as cuccoknál vissza lehetett osztani a ramot, ha esetleg a magas FSB-vel nem tudott volna 1:1-be menni akkor szépen visszalassítottad és ment minden tovább, de mostmár nincs ilyen, a itt csak felfele lehet állítani a ramot.akkor ezekszerint csak az fsb állítással lehet húzni a procit?
hogy lehetne másképp ??? csak így lehet.gyári intel hűtő elég ezekre, vagy mindenképp kell valami durvább cucc?
ha nem akarsz valami űberbrutál extrém tuningot akkor megfelelő lesz rá, de javasolt a csere
de ilyen 3000-3500 között még simán fogja a procit normális hőfokon (mondjuk ez is függ a fesztől is
)ramok milyenek lesznek ????? nem akarok beleugatni de javasolt egy jobbfajta 800as, vagy esetleg egy 1066os

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)