Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatesz
őstag
egyet értek veled elmondom nekem milyen progik nem mukodnek rajta
...:van egy razer copperhead egerem nemtudom felrakni emrt azt irja ki hogy dugjam be az egeret pedig bevan mert azt hasznalom, ugyan ez a monitorral nem engedi felrakni a progit hozza mert azt hiszi o felismerte es az boven elég
Aztán nem engedi pl hogy doom 3 nak felrakjam a pach et,a mobilomnak a telepitocdjet,mashogy mukodik a rivatuner mint xp alatt ugyan az a program,lassabb vele a gépem pedig nem tud tobbet mint az xp..ezért nem értem minek nekem de én vagyoka hulye hogy legutoljara is ezt raktam fel a crysis miatt meg nem kellett volna mert atkell irni egy fileot es keszen is van a profi beallitas.....ennyi tehat visszajon az xp...mmm
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán nem engedi pl hogy doom 3 nak felrakjam a pach et,a mobilomnak a telepitocdjet,mashogy mukodik a rivatuner mint xp alatt ugyan az a program,lassabb vele a gépem pedig nem tud tobbet mint az xp..ezért nem értem minek nekem de én vagyoka hulye hogy legutoljara is ezt raktam fel a crysis miatt meg nem kellett volna mert atkell irni egy fileot es keszen is van a profi beallitas.....ennyi tehat visszajon az xp...mmm