- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0tcha
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
a mai nap a ramoké volt
visszavettem először is 5-5-5-18 ra az időzítéseket, sub-timing ok auto ra lettek állítva.
kapott még +0,1 V ot it 2,2 V csak a biztonság kedvéért. a ramokat feltornásztam 450 FSB ig első körben ezekkel a beállításokkal. a CPU FSB 375 ön van, így 3 GHz + DDR2-900 a jelenlegi beállítás. Orthos és Memtest el teszteltem. Memtestnek ugy olvastam 20 perc elég nem is töltöttem vele több időt megvártam míg 100% ig elmegy minden memoriával az kb 20 perc volt aztán láttam megy 100% fölé azt leállítottam, orthosra voltam jobban kíváncsi. 8 as vagy 9 es priorityn ment közel 8 órát (7 óra 51p) és 0 warning 0 hiba, a hőmérsékletet nem figyeltem végig a megállítás előtt volt gyári hűtővel 62 fok a 2 mag.
Majd holnapi nap körbefotózom a biost hogy mi hogy van beállítva mert a ramok ugy néz ki jók, viszont én nem tudom elhinni hogy kifognék egy mindenki által istenitett g0ás e6750est amit a legtöbben alapfeszen elvisznek 3,4 fölé ki-ki már a 4 gigát döngeti alulrol én meg még a 400as fsb t se tudom elérni. 394 volt max fsb de az már 1,56 volton!!! egyszer elindult 400as fsb vel a proci 1:1 arányban ramokkal de ehhez 1.6 voltra volt szüksége és a következő inditásnál szokásos jelenség. no boot. iszonyatos ventilátor bőgés, majd overclock failed, F1 bios setup blablablabla.... már unom
holnapra lesznek bios rol képek ma már nagyon fáradt vok most értem haza.. ha valakinek van 5lete azt viszont megköszönöm, minden lehetőséget kiprobálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Alkoholista nevelde
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
holnapra lesznek bios rol képek ma már nagyon fáradt vok most értem haza.. ha valakinek van 5lete azt viszont megköszönöm, minden lehetőséget kiprobálok.