Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Mika1227
üzenetére
Ennyi fesz belefér egy 65-ösnek. Csak.. Ok, hogy feláll a rendszer, de valami tesztet is indítanod kéne...(prájmolj blenddel)
atenza"ha C1E-t és EIST-et enabled-re rakom, viszont a TM2-őt kikapcsolom, akkor látszatra normálisan működik, azaz váltogatja a szorzót terheléstől függően.." - Igy kellene. Az energiakütyüket be lehet kapcsolni tuning alatt is, nem kell azokat kilőni. (én csak azért szoktam, mert ha pl. nyomom neki rendesen 1 bizonyos eredmény miatt, századmásodpercekete veszíthetek egy wPrime, vagy Super PI eredménynél, és azért, mert én barom csináltam már szuper tesztet, csak mikor validoltam..6-os szorzóval mentette ugye..
A VGA pontszámok..nálam össze vissza jönnek, de a cpu stabil. Mi kap kevés pöttyöt? cpu vagy a vga?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Star Wars Outlaws teszt
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- Xbox Series X|S
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest