- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Hirdetés
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Magához a csapágyazáshoz hozzáférni nem is olyan egyszerű mutatvány. Szerintem nem azzal lesz a baj, nagyon-nagyon ritkán hallani arról, hogy gyárilag hibás lenne ilyen szempontból egy venti.
Vagy esetleg nem forog rendesen a venti? Nézd meg, hogy mekkora fordulatszámon dolgozik maxra és minimumra csavarva a venti, és figyeld meg azt is, hogy ingadozik-e a fordulatszám. Ha a gyári adatok közelében van a kapott eredmény, és ingadozás sincs, akkor nem kell aggódnod. -
andorpapa
őstag
Gondolom az A2VS hűtőre gondolsz, ami 1500 és 4600 rpm között szabályozható. Nos, van egy rossz hírem: ez valószínűleg a típus sajátossága. Nem tudom, hogy mennyire morajlik nálad, de a P4-es hűtőtesztek 1. részében így írtam az Armor ventijéről:
''A ventivel már voltak kisebb gondjaink. Minden nagyteljesítményű ventire igaz (kisebb vagy nagyobb mértékben), hogy alacsony fordulatszámon járatva, enyhe, mély morgó hangot ad, ami egyeseket nagyon zavar, másoknak fel sem tűnik. Ez az Armor2 esetében is így volt.''
Tehát ha valami ilyesmit hallasz, akkor peched van, mert téged zavar a dolog, ha ennél durvábbat, akkor viszont hibás lehet a venti.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Kompakt vízhűtés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android szakmai topik
- Autós topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest