- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Magához a csapágyazáshoz hozzáférni nem is olyan egyszerű mutatvány. Szerintem nem azzal lesz a baj, nagyon-nagyon ritkán hallani arról, hogy gyárilag hibás lenne ilyen szempontból egy venti.
Vagy esetleg nem forog rendesen a venti? Nézd meg, hogy mekkora fordulatszámon dolgozik maxra és minimumra csavarva a venti, és figyeld meg azt is, hogy ingadozik-e a fordulatszám. Ha a gyári adatok közelében van a kapott eredmény, és ingadozás sincs, akkor nem kell aggódnod. -
Surfym@n
senior tag
engem csak maga a zaj nem zavar,
csak attól félek hogy a csapágy nem rág-e be? mármint én elég szorosnak vélem a venti csapágyazását.:F
kérdés:
van egy tf2 nevü teflonbevonatú spray-m, (ami azért jobb mint a szilikon, mert nem vonzza a port) befújhatom-e ezzel a csapágyat, vagy annak eleve van-e valami zsirozása, amit rosszesetben esetleg ''ki tudnék mosni'' onnan, vagy ez egy zárt rendszer. :U -
andorpapa
őstag
Gondolom az A2VS hűtőre gondolsz, ami 1500 és 4600 rpm között szabályozható. Nos, van egy rossz hírem: ez valószínűleg a típus sajátossága. Nem tudom, hogy mennyire morajlik nálad, de a P4-es hűtőtesztek 1. részében így írtam az Armor ventijéről:
''A ventivel már voltak kisebb gondjaink. Minden nagyteljesítményű ventire igaz (kisebb vagy nagyobb mértékben), hogy alacsony fordulatszámon járatva, enyhe, mély morgó hangot ad, ami egyeseket nagyon zavar, másoknak fel sem tűnik. Ez az Armor2 esetében is így volt.''
Tehát ha valami ilyesmit hallasz, akkor peched van, mert téged zavar a dolog, ha ennél durvábbat, akkor viszont hibás lehet a venti. -
fokukac
nagyúr
és egy nem hozzértő ezt hogy csinálhatja meg?
-
Surfym@n
senior tag
Nemrég vettem egy Coolink a27vs cpu-hűtőt, s a ventilátorával akadnak kis problémáim:
a ventilátor föleg alacsony fordulaton eléggé morajló hangot ad, s észrevettem, hogy azért van ez, mert a csapágy meglehetősen szoros a ventin. elöször arra gondoltam, hogy majd ha bejáródik, akkor csökken ez a ''morgás'', de nem igy történt. Esetleg meg kéne olajozni a csapágyat? ha igen akkor mivel?
Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest