Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
Ujabb haz csere utan vegul xb evo-t vettem, ez volt az egyeduli aminel nem kellett kompromisszumot kotni, fogadott atx lapot, 4hdd-t, rendes dvga-t, es 160mm cpu hutot is gond nelkul bele rakhatok, es persze mindez befer a 45cm-es hifi szekrenybe!
A hutese nagyon szimpatikus, hatra 8-12-es swif2 kerult, elolre ty140-et terveztem viszont olyan gondom adodott hogy a 14 venti 12-es furatokkal nem fer el sajnos...igy 2db 12-es noctua maradt, ventik 500-600rmp mellett is szepen dolgoznak, huvos a haz, nem hittem volna hogy ilyen jol szellozik, az also regiotol tartottam a zsufoltsag miatt a hdd-k nehogy melegedjenek, de 30fok alatt megy az osszes! Osszesegeben jo vetel volt, egyszeru letisztult forma, jol szerelheto kis kucko! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A hutese nagyon szimpatikus, hatra 8-12-es swif2 kerult, elolre ty140-et terveztem viszont olyan gondom adodott hogy a 14 venti 12-es furatokkal nem fer el sajnos...igy 2db 12-es noctua maradt, ventik 500-600rmp mellett is szepen dolgoznak, huvos a haz, nem hittem volna hogy ilyen jol szellozik, az also regiotol tartottam a zsufoltsag miatt a hdd-k nehogy melegedjenek, de 30fok alatt megy az osszes! Osszesegeben jo vetel volt, egyszeru letisztult forma, jol szerelheto kis kucko!