Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DTQ
csendes tag
Tiszteletem!
Van egy cm 730k billem ès az f5 rosszalkodik.Először csak ùgy csinàlt mintha beragadt volna majd most ,hogy is ìrjam körbe->>>először azt vetem èszre ,hogy bizonyos billenytyűket 1 3 5 7 stb hiàba nyomok nem veszi be.A kezdeti időkben elég volt pàr komolyabbat rànyomni és volt ,hogy hetekig okè volt ,de most kupakot le kellett vennem ès oldal irànyba megpöckölve helyrejön ideig òràig.Màr ùgy felbaszott azon gondolkoztam kitèpem .Fèl èves a szerkezet ès szètbasz az ideg,hogy szaros 1000 forintos bìrta 3-4 èvig is akár . Amennyiben bàrmi ötletetek lenne ìrjatok please
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előre is köszi!