- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Ezt egy picit rosszúl tudod:
The temperature readings are very accurate as the data is collected from a Digital Thermal Sensor (or DTS) which is located in each individual processing core, near the hottest part. This sensor is digital, which means it doesn't rely on an external circuit located on the motherboard to report temperature, its value is stored in a special register in the processor so any software can access and read it.
forrás:CoreTempSajnos nekem is elkezdett rezonálni a ventilátor, de repedés azért nincs rajta. Már mikor megvettem (kb. 1 hónapja), akkor rezonált, de csak full fordulaton... Szétkaptam, és megvan az oka. Nem kiegyensúlyozott a tekercseket körülvevő mágnes. Lehet látni menet közben is, hogy üt. Sajnos most már alacson fordulaton is hallani a morgását, és fullon már rezonáltatja a házat is, szal én lescerélem egy 9 cm-es ventilátorra, remélem jó lesz az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Könyvajánló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest