- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Google Pixel topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Ezt egy picit rosszúl tudod:
The temperature readings are very accurate as the data is collected from a Digital Thermal Sensor (or DTS) which is located in each individual processing core, near the hottest part. This sensor is digital, which means it doesn't rely on an external circuit located on the motherboard to report temperature, its value is stored in a special register in the processor so any software can access and read it.
forrás:CoreTempSajnos nekem is elkezdett rezonálni a ventilátor, de repedés azért nincs rajta. Már mikor megvettem (kb. 1 hónapja), akkor rezonált, de csak full fordulaton... Szétkaptam, és megvan az oka. Nem kiegyensúlyozott a tekercseket körülvevő mágnes. Lehet látni menet közben is, hogy üt. Sajnos most már alacson fordulaton is hallani a morgását, és fullon már rezonáltatja a házat is, szal én lescerélem egy 9 cm-es ventilátorra, remélem jó lesz az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- FSP Hexa+ Pro 600W (H3-600) 80+ minősítésű tápegység.
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest