Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Ezt egy picit rosszúl tudod:
The temperature readings are very accurate as the data is collected from a Digital Thermal Sensor (or DTS) which is located in each individual processing core, near the hottest part. This sensor is digital, which means it doesn't rely on an external circuit located on the motherboard to report temperature, its value is stored in a special register in the processor so any software can access and read it.
forrás:CoreTempSajnos nekem is elkezdett rezonálni a ventilátor, de repedés azért nincs rajta. Már mikor megvettem (kb. 1 hónapja), akkor rezonált, de csak full fordulaton... Szétkaptam, és megvan az oka. Nem kiegyensúlyozott a tekercseket körülvevő mágnes. Lehet látni menet közben is, hogy üt. Sajnos most már alacson fordulaton is hallani a morgását, és fullon már rezonáltatja a házat is, szal én lescerélem egy 9 cm-es ventilátorra, remélem jó lesz az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest