- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
riolobo
tag
válasz
#98593280 #3173 üzenetére
Nekem is kb így pörgött alapjáraton de szerintem 1700-1800 körül már elég hangos,ez persze megítélés kérdése,én meglehetősen érzékeny vagyok rá. Ha dolgozik nem is probléma,hagy pörögjön, de idle-ben legyen a lehető legcsendesebb. Easy tune-al ki lehet sakkozni olyan értéket,hogy idle-ben szinte hangtalan legyen(nálam ez olyan 1200-1300) de ha kezd felkúszni a mutató hát hűtsön,ez úgyis állt játék közben válik hangsúlyossá nálam. Persze az igazsághoz hozzátartozik,hogy én tettem rá egy fix 1200-on pörgő,gyakorlatilag hangtalan coolink ventit is ami szívja, igaz még enélkül nem is teszteltem szal nem tudom,hány fokot hoz rajt,az is lehet,hogy felesleges.
Úgy lőttem,be ,hogy 40 fok alatti maghőmérséklethez tartozzon 25 %-os ventisebesség,55 fok esetén pedig pörögjön 100%-al és így max 1-2 fokkal engedi 55 fölé. Mondjuk a szobában 20-22 foknál nincs melegebb,nyáron lehet majd szigorítanom kell a dolgot ha 28-29 fok is van néha. -
riolobo
tag
Sziasztok! Képzeljétek,hogy jártam! Gondoltam beújítok egy tx3-at,megrendeltem ,ma meg is érkezett. Összeszerelésnél egy meglehetősen bosszantó dologra lettem figyelmes. Ugyebár van a négy kis fémakármi amin a műanyag tüskék vannak, ebből ugye értelem szerűen két-két egymásnak ellentétes darab van.Szóval hármat már fel is csavaroztam a hűtőre és mikor negyediket akartam felrakni kiderült,hogy két jobbos,két balos arány helyett nekem 3 jobbos és 1 balos jutott. Ideges lettem? Az nem kifejezés((: Már azon voltam,hogy felhívom az ipon-t és visszaküldöm a hűtőt de végül házilag megoldottam a dolgot egy 3-as csavarral néhány alátéttel és anyával.
Pavoo: a fentebb írt fejtörés után nekem is ez volt a következő. Meglepően hangos volt idle-ben a cucc. Én az easy tune 5 nevű progival oldottam meg a dolgot,smart fan menüpont alatt lehet variálgatni,nálam bevált. Persze előtte a biosban kapcsold be a pwm szabályzást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple MacBook
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest