Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
riolobo
tag
Sziasztok! Képzeljétek,hogy jártam! Gondoltam beújítok egy tx3-at,megrendeltem ,ma meg is érkezett. Összeszerelésnél egy meglehetősen bosszantó dologra lettem figyelmes. Ugyebár van a négy kis fémakármi amin a műanyag tüskék vannak, ebből ugye értelem szerűen két-két egymásnak ellentétes darab van.Szóval hármat már fel is csavaroztam a hűtőre és mikor negyediket akartam felrakni kiderült,hogy két jobbos,két balos arány helyett nekem 3 jobbos és 1 balos jutott. Ideges lettem? Az nem kifejezés((: Már azon voltam,hogy felhívom az ipon-t és visszaküldöm a hűtőt de végül házilag megoldottam a dolgot egy 3-as csavarral néhány alátéttel és anyával.
Pavoo: a fentebb írt fejtörés után nekem is ez volt a következő. Meglepően hangos volt idle-ben a cucc. Én az easy tune 5 nevű progival oldottam meg a dolgot,smart fan menüpont alatt lehet variálgatni,nálam bevált. Persze előtte a biosban kapcsold be a pwm szabályzást!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- 3 db (130 / 131 / 132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest