- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
riolobo
tag
Sziasztok! Képzeljétek,hogy jártam! Gondoltam beújítok egy tx3-at,megrendeltem ,ma meg is érkezett. Összeszerelésnél egy meglehetősen bosszantó dologra lettem figyelmes. Ugyebár van a négy kis fémakármi amin a műanyag tüskék vannak, ebből ugye értelem szerűen két-két egymásnak ellentétes darab van.Szóval hármat már fel is csavaroztam a hűtőre és mikor negyediket akartam felrakni kiderült,hogy két jobbos,két balos arány helyett nekem 3 jobbos és 1 balos jutott. Ideges lettem? Az nem kifejezés((: Már azon voltam,hogy felhívom az ipon-t és visszaküldöm a hűtőt de végül házilag megoldottam a dolgot egy 3-as csavarral néhány alátéttel és anyával.
Pavoo: a fentebb írt fejtörés után nekem is ez volt a következő. Meglepően hangos volt idle-ben a cucc. Én az easy tune 5 nevű progival oldottam meg a dolgot,smart fan menüpont alatt lehet variálgatni,nálam bevált. Persze előtte a biosban kapcsold be a pwm szabályzást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Fogyjunk le!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kés topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest