Hirdetés
- iPhone topik
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
GlissKur
csendes tag
válasz
GlissKur
üzenetére
Hozzáillesztettem egy azonos méretű ventilátort a hűtőborda bal oldalára és lemértem, hogy milyen távolságra lenne a két ventilátor (a házon lévőn, ami kifele fújja a levegőt). 6cm. Ezért bizonytalan vagyok, hogy érdemes-e lenne így beszerelni a bal oldalra is.. Szerintetek?
-
GlissKur
csendes tag
válasz
GlissKur
üzenetére
Mert ha igen akkor 2db-ot rendelnék!
Alaplapom: AsRock 970 Extreme4
Processzor: AMD FX-8120A teljesítménye így jobb lenne (hűtési teljesítményre gondolok) ? Mert akkor szerelek bele 2-t ha értelme is van. Mert a ház oldalán van egy ventilátor ami kifelefújja a levegőt, és a proci hűtőborda bal oldalára ha rárakom a ventilátort akkor egymás mellett lesz kb 7-8cm-erre. Eddig csak a jobb oldalon volt ventilátor.
Várom a válaszokat!

-
kidpepi
tag
válasz
GlissKur
üzenetére
Az Arctic Cooling F9 PWM - et többen használjuk megelégedéssel
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken X73 360mm Processzor vízhűtés
- Eladó Thermaltake TR100 ITX ház + Thermaltake 3.9'' LCD Screen Kit
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Corsair HX 1000 moduláris táp,80+ Platinum
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest