Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
marinea2 #4159 üzenetére
Üresjáratban én se halom, de terhelve főleg a gyári ventilátorral volt hangja rendesen
És azért azt nem lehet elvárni hogy megvétel után egyből ventilátor cserével kezdje az emberFélreértés ne esék én szeretem a tx3-as hűtőmet , sz@r gagyi hütőtt váltott nálam amit a helyi boltos ajánlott, mikkor eldöntöttem hogy nekem ez kell még nem is hallot róla
Megváltás volt, már több mint három éve használomDe ha most kellene ajánlanom a tx3-ast csak olyan processzor mellé teném ami nem termel sok hőt, így a ventilátor alacsony fordulaton is elég lenne hogy mennyen, így halkan tenné a dolgát
Minden más esetben egy jó 12cm-es ventilátoral szerelt példány -
bul07
nagyúr
válasz
marinea2 #4151 üzenetére
Beállítás gomb alatt van egy olyan hogy
Automatikus ventilátor sebesség
Na ez elé tegyél kis pipát és automatikusan beállítja a megadott paraméterek szerintÉs hogyha azt akarod hogy rendszer indulásakor automatikusan induljon megfogod a Parancsikonját az asztalon és a Sart menü/Minden program/Indítópultba bele húzod , így egyből indul mikkor a gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest