- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.gonzo
tag
Vettem az adataimban látható gépbe egy TX3-at hát Én nem értem ezt az egészet. jól van felcsavarozva de akárhogy állítom amit csak lehet BIOS-ba stb. ez úgy fest,hogy az E7300-a, 2.66-n ez a ventii 1700 alapjáraton és 2500 terhelve. ,ha meghúzom 3.2-re a procit. akkor máris 2.8a venti sebessége. Ha sok ,ah kevés ha közepes a gél akkor is és nem értem mért nem tudja lehűteni a gépemet. Nem tudok rájönni mia gebasz. oldalt 2 befelé ventilátor van. hátul egy ki. fent van egy ki venti és a táp ventije kifele. házon elöl egy be. Nem is az ,hogy most lehűti mert tartotta a CPU hőmérsékletét amikor húzva volt. de 2800-as fordulaton? úgy búgott mint valami porszívó.
Vissza raktam a gyári intel hűtőt az megtartja 50 fokonál nem melegebben 2000-es fordulaton. Valaki valami tapasztalt ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest