- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
Byga007
üzenetére
Hasonló a felfogatása AM2-AM3 -as alaplapoknál a gyári hűtéshez, a TX3-mon a talpán van kereszt és hosszirányban 2-2 bevágás amibe a lefogatót kell beleraknod, majd a rászorítót a végére. Amire figyelni kell, hogy a rászorítót pontosan a helyére rakd, és hogy nagyjából a processzor közepén legyen a hűtő talpra. A ventilátort úgy kell felrakni a felfogatókkal(kicsit nehezen megy majd fel), hogy a kábel felőli oldala legyen a borda felé. A beszerelési rajzról elég jól kivehetők ezek. Arra érdemes figyelni, hogy ha felsőtápos házad van, akkor úgy rakd fel a hűtőt, hogy a gépház hátulja felé fújja a meleg levegőt. Hővezető pasztát adnak hozzá, de szerintem érdemes hozzá venni, mert amit én kaptam, az semmit nem ért, sehogy nem tudtam rákenni...
Remélem tudtam segíteni így látatlanban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest