- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
Byga007
üzenetére
Hasonló a felfogatása AM2-AM3 -as alaplapoknál a gyári hűtéshez, a TX3-mon a talpán van kereszt és hosszirányban 2-2 bevágás amibe a lefogatót kell beleraknod, majd a rászorítót a végére. Amire figyelni kell, hogy a rászorítót pontosan a helyére rakd, és hogy nagyjából a processzor közepén legyen a hűtő talpra. A ventilátort úgy kell felrakni a felfogatókkal(kicsit nehezen megy majd fel), hogy a kábel felőli oldala legyen a borda felé. A beszerelési rajzról elég jól kivehetők ezek. Arra érdemes figyelni, hogy ha felsőtápos házad van, akkor úgy rakd fel a hűtőt, hogy a gépház hátulja felé fújja a meleg levegőt. Hővezető pasztát adnak hozzá, de szerintem érdemes hozzá venni, mert amit én kaptam, az semmit nem ért, sehogy nem tudtam rákenni...
Remélem tudtam segíteni így látatlanban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi hangfal építés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest