- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
SirKero #3643 üzenetére
Hello
Lehet akár az alaplap ventilátorszabályzása miatt is, míg nem hallod a sípolást addig nem szabályoz, nálam is így van, bár azt még nem néztem hogy mikor indul pontosan. Az előző Asus alaplapomnál a sípolás előtt maximumon forgott a ventilátor... Menet közben mikor játszol, filmet stb.nézel nincs gond? Forog a ventilátor? -
Semm1
tag
válasz
theboobaq #3632 üzenetére
Ha jól látom itt nincs olyan mint ASUS vagy Gigabyte alaplapoknál. Elvileg a min. rpm-et beállítod és onnan hőmérséklettől függően gyorsul. A min. rpm-em nekem egy Phenom II X4-nél 7-800, úgyhogy te is beállíthatod a min. értéket 25-30 %-ra.
Bios-ban maximum a CPU Smart FAN Target-et próbálhatnád magasabbra állítani(55-60 fok, de inkább az 55, ha lehet választani)), így elvileg melegebb lesz a processzorod, de nem lesz olyan hangos a hűtőd. De ezt ha kipróbálod teszteld is le meddig melegszik így. Bios-ból nem tudod állítani azt, hogy a hűtőd mennyit forogjon maximum. -
Semm1
tag
válasz
Marky1013 #3599 üzenetére
Hello
A lefogatással lehet baj szerintem is, nézd meg ezt a, hogy a lefogatót így raktad-e fel, és hogy a leszorító rendesen a helyén van-e, a lefogató 2 szárán van 2-2 bevágás és ebben kell benne lennie a leszorítónak. Ez nálam is problémás volt, azt hittem jól van minden, de a leszorító leugrott...
-
Semm1
tag
-
Semm1
tag
válasz
Byga007 #3579 üzenetére
Hasonló a felfogatása AM2-AM3 -as alaplapoknál a gyári hűtéshez, a TX3-mon a talpán van kereszt és hosszirányban 2-2 bevágás amibe a lefogatót kell beleraknod, majd a rászorítót a végére. Amire figyelni kell, hogy a rászorítót pontosan a helyére rakd, és hogy nagyjából a processzor közepén legyen a hűtő talpra. A ventilátort úgy kell felrakni a felfogatókkal(kicsit nehezen megy majd fel), hogy a kábel felőli oldala legyen a borda felé. A beszerelési rajzról elég jól kivehetők ezek. Arra érdemes figyelni, hogy ha felsőtápos házad van, akkor úgy rakd fel a hűtőt, hogy a gépház hátulja felé fújja a meleg levegőt. Hővezető pasztát adnak hozzá, de szerintem érdemes hozzá venni, mert amit én kaptam, az semmit nem ért, sehogy nem tudtam rákenni...
Remélem tudtam segíteni így látatlanban. -
Semm1
tag
válasz
dokee78 #3575 üzenetére
Nem, mert nem is forognak olyan gyorsan mint a gyári, de halkabbak.
2 ilyen ventilátorral jobb lenne valamivel a teljesítmény, de úgy sem lenne halkabb, meg eleve annyit ráköltenél, mintha vennél mondjuk 1 CM Hyper 212+ -ot(persze a mostanit eladnád), ez se sokkal halkabb, de nagyobb a hűtőborda, és jobb a teljesítménye, és erre már lehetne halk és jó ventilátorokat rakni. -
Semm1
tag
válasz
dokee78 #3572 üzenetére
92 mm-eres ventilátorok mennek rá, de inkább csak halkabb ventilátort tudsz rárakni.
Ha jobb teljesítmény kell akkor 2 ventilátort lehetne megpróbálni, és ez is csak pár fokkal javítana a teljesítményen, de a szélzaj miatt hangosabb lenne.
De ezeket tudom javasolni:
Swif2 92P
F9 PWM
Papiron kisebb a teljesítményük, de halkabbak is. Drágább ventilátorokat nem érdemes próbálni, mert annyiból már érdemesebb lecserélni a TX3-ast.
120 mm-ereseket a gyári felfogatással nem tudsz rárakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest