Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
d@minator
üzenetére
Akkor téged nem zavar, vagy csak simán rossz a hallásod, ennyi. Eddig minden CM ventivel ez volt a tapasztalatom, legyen az a TX2 ventije vagy ház-venti... mind kattog. Told oda a füled, és hallgasd meg.
Én csak és kizárólag emiatt cseréltem le a ventijét, szóval ne próbáld már megmagyarázni azt, ami nem úgy van. Max. te nem hallod.
Olvass már utána ebben a topicban, hányan leírták már, hogy zajos (való igaz, leszabályzás után a többséget nem zavarta, de még akkor is azt volt az általános vélemény, hogy ad ki zajt... nem szélzajt).Vagy lehet, hogy még nem hallottál hangtalan ventit, nem tudom. Mindenesetre ez távol áll attól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olvass már utána ebben a topicban, hányan leírták már, hogy zajos (való igaz, leszabályzás után a többséget nem zavarta, de még akkor is azt volt az általános vélemény, hogy ad ki zajt... nem szélzajt).