Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple Watch
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Zavaró??? Kattogó?
Két darab TX2-vel volt dolgom, az általad leírt jelenségek egyikre sem igazak. 1050-es fordulaton járatom és szélzajon kívül semmi mellékzörej, zaj nincs. A gépem oldala le van szedve, a vinyó a leghangosabb pedig a zaj miatt ebből is újat vettem, ahogy a 22k-s Enermax táp és a VGA hatalmas Auras+12cm ventije sem zajos.Azt sem tudom megerősíteni, hogy utcai forgalom vagy zene kell a ventillátor hangjának elnyomásához. Lehet, hogy az általad leírt "zajok" hibás TX2 eredménye és általában a CM ventik kattognak, nem tudom.
Az is igaz, hogy vannak ettől csendesebb ventik de általában azok áráért majdnem egy komplett TX2-t lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi