Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
A bajom a beírásoddal csak annyi volt, hogy ha azt valaki elolvassa soha az életben nem vesz TX2-t a kattogó zavaró hang miatt. Szerintem túl erősen fogalmaztál.
AXisBOLD és lsc is teljesen elégedett a ventivel és ahogy írod "leszabályozás után a többséget nem zavarta". A gyári ventiket simán űbereli mind hangban mind hűtésben egyaránt emellett "olcsó oszt jó".vPhis: látod Q6600-ra ez a hűtő rossz választás ha totál csendet akarsz.
-
lsc
nagyúr
Lehet hogy a Te füleddel van baj, a családban van az enyémen kívül még 2 tx2, azokon gyári venti van, semmi hangjuk nincs /egyik abit ip35e a másik giga 74gm-s2h /, nem igazán értem a gondodat . Egyébként meg nem tudom miért kell a másikra ráerőltetni a véleményed, neki és sokaknak jó a gyári, neked nem, akkor cseréled, vagy nem ilyen hűtőt veszel, ennyi .
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest