Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Én egy dolgot még mindíg nem értek.
Asus lapom van, és van a biosban 3 féle Q-fan beállítás (ventiszabályozás)
1, silent
2, optimal
3, performance
Ezek a gyári intel coolerrel tökéletesen működtek.
Viszont a tx-nél akármelyik opciót is kapcsolom be, a cooler mindíg 630rpm körül forog, és ha a Q-fan aktív akkor win alól SpeesFannal sem tudom szabályozni...
Ha viszont kikapcsolom, akkor max fordulaton megy (asszem 2500rpm) viszont ilyenkor tudom SppedFannal szabályozni és teszem is ezt: 50%-on használom --> egyébként amikor veszem le, olyan 65% körül kezd teljeseb elmenni a hangja.
Na szóval az első dologgal éppen nincs is bajom, mert 630-on is megfelelően hűti a procit és természetesen csendes is
, csak a gép indításakor boot-nál mindíg megál ''CPU fan error, pres F1.......''
Valakinek ilyesmivel tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair TX 850M - 80+ Gold, moduláris tápegység
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Be quiet Pure Base 500 Black
- Cooler Master MasterAir MA620P RGB TUF Gaming Edition
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, csak a gép indításakor boot-nál mindíg megál ''CPU fan error, pres F1.......''