Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
AteszBTA
csendes tag
Nekem működik a töltés és adat egyszerre. Mivel suliban használom jegyzetelésre, vettem hozzá egy 10 collos TAB billentyűt, de nem bírta ki az akku, hogy órán jegyzeteltem, szünetben töltöttem. Az én megoldásom: vettem egy USB HUB-ot, meg 2 microUSB aljzat - USB dugó átalakítót, és összedugtam. Nem működött. Ezért vettem egy mindkét végén USB dugóban végződő kábelt, és amikor azzal csatlakoztattam a gyári töltőt a HUB-hoz, akkor már működött. A lényeg az, hogy a billentyűzetet és a töltőt csatlakoztassam a HUB-hoz, és csak utána dugjam be az OTG kábelt a TAB-ba (persze előtte még az OTG-t egy átalakítóval csatlakoztatni kell a HUB-hoz). Az akku ikonon ekkor sem villog a kis villám alak, de láthatóan a töltöttség nő és nem csökken. Ennek van hátránya is, amikor a TAB inaktívvá válik (elsötétül a kijelző), utána ha megint használni akarom, akkor a bekacs gombbal való aktiválás után az OTG kábelt ki kell húzni, majd 3-4 másodperc múlva visszadugni, és akkor újra felismeri a billentyűzetet és a pendrive-ot, amik a HUB-ba vannak bedugva. A töltés megy inaktív állapotban is. A klvihoz letöltöttem az app-ról az External keyboard helper pro (sajnos fizetős) progit, amivel a klavi magyar ékezetes betűket ír, a kiosztás a megszokott magyar bill. a 0123...9 után jön ö ü ó, p után ő ú stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- aquark: Zsebszámológépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest