Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
AteszBTA
újonc
Nekem működik a töltés és adat egyszerre. Mivel suliban használom jegyzetelésre, vettem hozzá egy 10 collos TAB billentyűt, de nem bírta ki az akku, hogy órán jegyzeteltem, szünetben töltöttem. Az én megoldásom: vettem egy USB HUB-ot, meg 2 microUSB aljzat - USB dugó átalakítót, és összedugtam. Nem működött. Ezért vettem egy mindkét végén USB dugóban végződő kábelt, és amikor azzal csatlakoztattam a gyári töltőt a HUB-hoz, akkor már működött. A lényeg az, hogy a billentyűzetet és a töltőt csatlakoztassam a HUB-hoz, és csak utána dugjam be az OTG kábelt a TAB-ba (persze előtte még az OTG-t egy átalakítóval csatlakoztatni kell a HUB-hoz). Az akku ikonon ekkor sem villog a kis villám alak, de láthatóan a töltöttség nő és nem csökken. Ennek van hátránya is, amikor a TAB inaktívvá válik (elsötétül a kijelző), utána ha megint használni akarom, akkor a bekacs gombbal való aktiválás után az OTG kábelt ki kell húzni, majd 3-4 másodperc múlva visszadugni, és akkor újra felismeri a billentyűzetet és a pendrive-ot, amik a HUB-ba vannak bedugva. A töltés megy inaktív állapotban is. A klvihoz letöltöttem az app-ról az External keyboard helper pro (sajnos fizetős) progit, amivel a klavi magyar ékezetes betűket ír, a kiosztás a megszokott magyar bill. a 0123...9 után jön ö ü ó, p után ő ú stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs