- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Conan Exiles téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight #60 üzenetére
Bocsánat, telefon javította: szóval nem a kunyhó a lényeg..
-
Mika1227
őstag
válasz
FuRiONight #60 üzenetére
Köszi épp azon vagyok!
-
Mika1227
őstag
válasz
FuRiONight #54 üzenetére
Azt hol és hogyan? Bocsi ha sok láma kérdésem van, tegnap vettem a játékot és még eddig nem játszottam hasonlóval! És az a karakter csak azon a szerveren lesz amin létrehoztam?
-
Mika1227
őstag
válasz
FuRiONight #52 üzenetére
Igen jól érted! Akkor mindenképp kell a hálózsák? Ha csak simán kilépek aztán újra be nem lesz meg a karakter?
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
FuRiONight #43 üzenetére
Mert a laptop win 8.1 ig támogatott és voltak gondok win10 el. sajnos
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
FuRiONight #35 üzenetére
Nem mondanám azt, hogy sokan nem vették meg a játékot: Steamspy adatok
Jelen pillanatban 18,789 játékos van online, ez azért nem olyan rossz szám.
A tartalommal semmi baj, már most bőven megéri az árát a játék. Azzal viszont számolni kell, ha később akarod megvenni a játékot, akkor lehet, hogy már drágább lesz a mostani áránál.(#34) zo-lee: Igazat kell adnom, nem tudom, hogy milyen verzióval játszhatnak, akik ilyen véleménnyel vannak a játékról.
A játék gyönyörű, én személy szerint nem sok buggal találkoztam, lag azért akad bőven (nálam), de majd dolgoznak rajta.Már most megéri az árát, el lehet lenne vele nagyon sokáig.
-
SaGaIn
senior tag
válasz
FuRiONight #8 üzenetére
Tegnap kipróbáltam este de figyelni kell milyen szerverre megy az ember mert túl "high rates" elveszi az izgalmat.
A túl sok playeres és régebbin meg nehéz a kezdés a sok "owned place" miatt.Kezemben a tűzrakással futottam vagy 5 percig és nem találtam alkalmas helyet a tóparton hogy lerakjam pedig éhhalál szélén voltam. Majd sötét lett és megevett egy hiéna valahol. Újraéledtem és fél órát kerestem hullámat hogy kilootoljam hogy tudjam folytatni de nem találtam így kezdhettem volna előlről de inkább elmentem aludni.
-
SaGaIn
senior tag
válasz
FuRiONight #5 üzenetére
ID: sagain86
-
kippedli
tag
válasz
FuRiONight #1 üzenetére
Sziasztok. Én is játszom a játékkal és az lenne a kérdésem ,hogy ti melyik szerveren játszotok, illetve nektek is állandó a lagg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Automata kávégépek
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest