- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
nekem is egy MSI B450 Tomahawk MAX alaplap lett egy Ryzen 5 3600-tal 2019-ben. 16 GB DDR 4 3200-es rammal GTX kártyával. Ma RTX 3000-es a kárta, ZEN 3 5600 a CPU 32 GB a RAM. De lénygében továbbiakban már nem akarom ezt mokolni és költeni rá. majd úgyis ki lesz cserélve az egész úgy 1-2 év múlva így már nem éri meg költeni rá. Addig elvan FHD-ban.....
-
Robitrix
senior tag
Dehogy nem megy az fel..... csak jól kell elkészíteni a telepítő készletet és akkor magasról leszarja a TPM 2.0 modult... Tudod én mire toltam fel egy win 11 PRO-t? egy intel celeron G1610-re ami egy 2 magos 2,6 Ghz-es úgy 2012-es kb. Igaz véletlnül mert összekevertem a telepító pendrive-ot.
de simán felment és müködött rajta... Az egy 3. generációs CPU. Hála RUFUS atyánknak...
-
Robitrix
senior tag
Ja én is így voltam, mikor leálltam a ZEN 2-es CPU-ról. Vettem bele egy ZEN 3-ast mert jó volt bele. ZEN 4-hez mindent ki kellett volna cserélni. Úgy gondoltam némi fejlesztés ráfér a gépre, de böven elég lesz csak 51 ezret költeni egy 5600-as CPU-ra. Így elvan még a gép vagy két évet(FHD-ban játszom, egy 144 hz-es gaming monitoron). De ha most akarnék egy erősebb procit valami 5700 vagy 5800 jönne szóba a 6 mag 12 szálnál több a 8 mag 16 szál. Szóval egyáltalán nem esélytelen még a piacon egy ZEN 3-as 5800XT proci. 5900X vagy 5950x-re nem igen van szükség otthon. A büdös életben nem használnék ki ottohn 24 vagy 32 szálat. Na meg toltam a gépbe még 16 GB RAM-ot, hogy 32 legyen elsősorban a Star Citizen miatt, ami el is vár a rendes müködéshez 32 GB-ot. Vehetnék még bele valami 3D cache CPUt. de az drágább és arra az 1-2 évre ami még hátra van a gépnek nem igen adnék annyit. Szóval még lehet piaca egy jó ZEN3-nak, mert nem feltétleül akarja csutkára tolni a gépet az ember valami Ryzen R9-cel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest