- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
válasz
hohohohóó... #15 üzenetére
Én céges laptopot szoktam hurcolni magammal,
akksi idő irreleváns úgyis mindig rádugom a töltőre. De mivel laptop, így nem csak az irodába bejárva tudok rajta dolgozni ellentében azzal, hogyha egy PC lenne az irodában, hanem pl. hazaviszem és akár ott is.
Tehát miért fizetne valaki laptopért kérdésre a válasz: mert könnyű elvinni A-ból B-be. Mivel táskába kerül engem nem érdekel, hogy 1 kilós vagy 5 kilós a gép, illetve mint mondtam úgyis mindig töltőn van mikor használom, így az akksi ideje is valóban irreleváns, ahogy a másik kommentelő írta.Épp, hogy jobban örülnék ha valami jobban kikitelt, vastagabb (= jobb hűtésű) gépet adnának a vékony szarok helyett de hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest