- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
Ez sztem még nem intel bl, ki lenne írva.
Én pont lefokoztam, hiszen intel 56x-re engedi max. Lapgyártók tuningolták 57x-re.
Ez pedig 54x, azaz totál visszavettem, gyengébb, mint bárki procija.
Az igaz, Watt-ot nem fogom meg 125, vagy 188, vagy akármennyin.
De a ks is 320W extrémen, 256W normálon. Ez pedig csak 200W a lefokozásom miatt.
Elengedném allcore 60x-re 400 Watt-ra, jóval több lenne.
De én anti oc-s vagyok, negatív tuningokat csinálok, mégis jobb eredményekkelEttől független nem dícsérem ezt a vackot, mivel egy borzalom.
Intel eddigi ritka hulladéka lett.
Persze egyben a legjobb is, de sok olyan hibája van, amiről senki nem regél. Azokért nem kedvelem. -
S_x96x_S
addikt
ha a 2019-es Core i9-9990XE aukcióra gondolsz, akkor igen
Abu: A Puget Systems nyerte az első, Core i9-9990XE-ért folytatott aukciót "... a Puget Systems úgy döntött, hogy nem épít majd gépeket a Core i9-9990XE CPU-ra, aminek indoklására négy okot jelöltek meg. .... "
-
Sinesol
veterán
Azzal kezdtem, hogy már a mostani gen is sokat nyer, szerintem nem volt azért annyira félreérhető.
S_x96x_S: Ja, hát kimazsolázgattál pár progit , amiben valamivel jobb a Ryzen, jár a keksz, biztosan sok tesztet kellett átnézegetni hozzá. Itt azért látszik, hogy mi a helyzet produktivitás terén.
Ez az E mag, P mag akadékoskodás is kicst fárasztó már. Egyszer minek az E-mag, gyenge, jobb a piros mert ott sok az erős mag. Amikor meg leveri a Ryzen-t akkor meg, jajj hát 16 E mag... döntsétek már el, hogy mit gondoltok. -
Sinesol
veterán
Elvileg ez igy jobb, van amire az E mag jobb, van amire a P mag. Par generacio ota reszelgetik a dolgot es mar a HT-t is dobják miatta, szoval lehet elég ütős lett ez mostanra. Igazabol mar a mostani gen is sokat nyer a hibrid designbol, munkara azert szep, hogy a 8 P mag + besegitő E-magok verik a 16 P magos Ryzen-t. Nagyon kivancsi leszek, hogy mit hoz a HT nelküli, hibrid iranyban teljesen elköteleződötz generacio, erdekes lesz, ha vegül oda jutunk, hogy az AMD tevutra ment es ez a jövő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- Intel I3-10100 / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest