- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez sztem még nem intel bl, ki lenne írva.
Én pont lefokoztam, hiszen intel 56x-re engedi max. Lapgyártók tuningolták 57x-re.
Ez pedig 54x, azaz totál visszavettem, gyengébb, mint bárki procija.
Az igaz, Watt-ot nem fogom meg 125, vagy 188, vagy akármennyin.
De a ks is 320W extrémen, 256W normálon. Ez pedig csak 200W a lefokozásom miatt.
Elengedném allcore 60x-re 400 Watt-ra, jóval több lenne.
De én anti oc-s vagyok, negatív tuningokat csinálok, mégis jobb eredményekkelEttől független nem dícsérem ezt a vackot, mivel egy borzalom.
Intel eddigi ritka hulladéka lett.
Persze egyben a legjobb is, de sok olyan hibája van, amiről senki nem regél. Azokért nem kedvelem. -
S_x96x_S
addikt
ha a 2019-es Core i9-9990XE aukcióra gondolsz, akkor igen
Abu: A Puget Systems nyerte az első, Core i9-9990XE-ért folytatott aukciót "... a Puget Systems úgy döntött, hogy nem épít majd gépeket a Core i9-9990XE CPU-ra, aminek indoklására négy okot jelöltek meg. .... "
-
Sinesol
veterán
Azzal kezdtem, hogy már a mostani gen is sokat nyer, szerintem nem volt azért annyira félreérhető.
S_x96x_S: Ja, hát kimazsolázgattál pár progit , amiben valamivel jobb a Ryzen, jár a keksz, biztosan sok tesztet kellett átnézegetni hozzá. Itt azért látszik, hogy mi a helyzet produktivitás terén.
Ez az E mag, P mag akadékoskodás is kicst fárasztó már. Egyszer minek az E-mag, gyenge, jobb a piros mert ott sok az erős mag. Amikor meg leveri a Ryzen-t akkor meg, jajj hát 16 E mag... döntsétek már el, hogy mit gondoltok. -
Sinesol
veterán
Elvileg ez igy jobb, van amire az E mag jobb, van amire a P mag. Par generacio ota reszelgetik a dolgot es mar a HT-t is dobják miatta, szoval lehet elég ütős lett ez mostanra. Igazabol mar a mostani gen is sokat nyer a hibrid designbol, munkara azert szep, hogy a 8 P mag + besegitő E-magok verik a 16 P magos Ryzen-t. Nagyon kivancsi leszek, hogy mit hoz a HT nelküli, hibrid iranyban teljesen elköteleződötz generacio, erdekes lesz, ha vegül oda jutunk, hogy az AMD tevutra ment es ez a jövő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Path of Exile (ARPG)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Háztartási gépek
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged