- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
Pedig a koncepció ígéretes, már túl szép hogy igaz legyen.
Én már akkor vevő lennék, ha egy közepes leghűtő teljesítményét hozná. Mert egy közepes léghűtő nem fér el a házamban, ez viszont elférne ha oldara vezetnék ki a csöveket. Most AIO van, de elég macerás konstrukció, és bármit csinálok, ha nem megy a légkondi akkor én hallom a pumpát. -
ozwald
csendes tag
Kérdéses hogy milyen hűtőközeget akarnak alkalmazni? Erről egyelőre felületes (1 perc
) kutatás után nem találtam semmit, de majd otthon jobban utána járok.
Plusz infó:
"This process is similar to how a heatpipe functions, which Noctua has expertise in. Noctua collaborated with an aviation cooling company called Calyos on this thermosiphon project, the phase change process allows for absorbing a lot of heat before vaporization, making it suitable for cooling power-hungry CPUs."
"However, the thermosiphon relies on gravity, so the radiator (240 mm or 360 mm) must be top-mounted in the chassis. "
Engem kifejezetten érdekelne a dolog, viszont nem hiszem hogy pl. a közeljövőben a piacra kerülne, főleg hogy prototípus.
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest