- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Nekem A40-esem, meg A60-asom van. Ezekre nem lehet felmásolni semmit, szerintem az A70/75/80-ra sem. A Zoom Browser c. progi nekem egyáltalán nem jött be, rohadtul zavarnak a .zb állományok is, amiket minden könyvtárba bepakol. :(
A Total Commanderhez van egy bizonyos CanonCam plugin, amivel a Hálózatok között létrejön egy CanonCam ''meghajtó'', amiről sima másolással lehet letölteni a képeket. Feltölteni itt sem enged, de legalább gyors a letötlés.
Letölthető itt: [L]http://clubtotal.free.fr/index.php?dir=WFX/&file=WFX-external_Canon.Camera_1.5%2BSDKlibs.zip[/L]
Először az SDKLibset kell telepíteni, aztán a plugint a readme-ben leírt módon. Ha segítség kell, jelezz mailben!
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Óra topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest