- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Yettel topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Nekem A40-esem, meg A60-asom van. Ezekre nem lehet felmásolni semmit, szerintem az A70/75/80-ra sem. A Zoom Browser c. progi nekem egyáltalán nem jött be, rohadtul zavarnak a .zb állományok is, amiket minden könyvtárba bepakol. :(
A Total Commanderhez van egy bizonyos CanonCam plugin, amivel a Hálózatok között létrejön egy CanonCam ''meghajtó'', amiről sima másolással lehet letölteni a képeket. Feltölteni itt sem enged, de legalább gyors a letötlés.
Letölthető itt: [L]http://clubtotal.free.fr/index.php?dir=WFX/&file=WFX-external_Canon.Camera_1.5%2BSDKlibs.zip[/L]
Először az SDKLibset kell telepíteni, aztán a plugint a readme-ben leírt módon. Ha segítség kell, jelezz mailben!
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.19
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest