Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák

PROHARDVER! témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Keresés
		Aktív témák
- 

- 

Jam-Master J aktív tag > magyarázatot, hogy a képek letöltési sorrendje miért az, ami? 
 ÖÖÖ...:D
 Hogyhogy miért az, ami? Letöltöm a képeket egy elöre létrehozott könyvtárba, onnan pedig szétszortírozom a megfelelő helyekre...Az elejétől fogva ezt, és pontosan így használom, nem tapasztaltam semmilyen problémát (legalábbis ennél a műveletnél, ahogy csinálom). A letöltött képeknek pedig Picture 001, 002 stb. nevet ad, és olyan sorrendben vannak a képek, amilyen sorrendben fényképeztem a kártyára. Otthon is, cégnél is így működik, nekem semmi bajom nincs vele.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
		- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- HP OfficeJet Pro 7740 (G5J38A) nyomtatók + kellékek ( Az egész csomag 75.ooo,- Ft! )
- Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
- Bontatlan Brother HL-L6250DN lézernyomtató eladó
- Epson TM-T20II USB-s Blokknyomtató,címkenyomtató 48,64,80mm,gyári adapter,kábel,számla,gar
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
Üzleti előfizetők hirdetései
	- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő