- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
simonzé
addikt
-
simonzé
addikt
válasz
Jam-Master J #11 üzenetére
Ja, az XP beépített letöltője. És arra már találtál magyarázatot, hogy a képek letöltési sorrendje miért az, ami? Hogyan lehetséges, hogy a Hétfőn készült képek közül pár bekerük a csütörtökiek elé, de a Péntekiek után. Persze a keddiek összevissza vannak szórva, mert a szombatiak a hétfőiek és a szerdaiak közé, és után kerültek. Szóval rendszer az nincs benne. :((( Ezért gyűlölöm.
Ráadásul a képek elforgatását is csak akkor veszi figyelembe, ha megfelelő a páratartalom, a nap nem kelt még fel, és pont olyan kedve van. Tipikus Microsoft... :( -
simonzé
addikt
Nekem A40-esem, meg A60-asom van. Ezekre nem lehet felmásolni semmit, szerintem az A70/75/80-ra sem. A Zoom Browser c. progi nekem egyáltalán nem jött be, rohadtul zavarnak a .zb állományok is, amiket minden könyvtárba bepakol. :(
A Total Commanderhez van egy bizonyos CanonCam plugin, amivel a Hálózatok között létrejön egy CanonCam ''meghajtó'', amiről sima másolással lehet letölteni a képeket. Feltölteni itt sem enged, de legalább gyors a letötlés.
Letölthető itt: [L]http://clubtotal.free.fr/index.php?dir=WFX/&file=WFX-external_Canon.Camera_1.5%2BSDKlibs.zip[/L]
Először az SDKLibset kell telepíteni, aztán a plugint a readme-ben leírt módon. Ha segítség kell, jelezz mailben!
Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest