- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
LJoE
senior tag
A70-ből webcam már asszem volt valamelyik topicban (de könnyen lehet, hogy nem ph!-n :D )
Elvileg tunerkártyával megy, viszont a canon nem kifejezetten javasolja webcamként való használatot, mert így folyamatosan nyitva a rekesz és az nem tesz jót a CCD-nek stb-stb.
(Lehet, hogy maradi vagyok, de én még mindig azt az elvet vallom, hogy a fényképezőgép legyen fényképezőgép, a webcam meg webcam és passz :D ) -
Lidi
aktív tag
Nah, végülis sikerült visszatöltenem a gyári softtal szerkesztett képet, de csak jpg-t lehet, csak a gép által készíthető képméretben, és feltöltéskor ujratömöríti a jpg-t !!! :((
-
Sipi
addikt
Az A70-esen van egy video/audiokimenet is. Ezt simán rá kell dugni valamilyen videobemenetre a gépen. Ez lehet video-ines videokártya, tunerkártya, digikártya, stb.
Ezek után nem kell semit csinálnod a géppel, ugyanis ez a kimenet rajta arra való, hogy a keresőben látott képet nem az LCD panelre teszi ki, hanem a videokimenetre. Így csak be kell kapcsolni, a keresőjét a megfelelő helyre irányítani, kikapcsolni, hogy 5 perc múlva automatikusan kikapcsoljon :), és a programban megadni azt a videobemenetet a gépben, amire rádugtad a Canont.
Sipi -
Lidi
aktív tag
PC-n betöltöd a képet egy képnézegetőbe, majd lefényképezed a monitort.
Tényleg gáz ez hogy visszafelé nem tudok tölteni szerkesztett képet. :O
Az MM -es digifotó nyomtató masinába lehet cd-n vinni képet, vagy csak mem kártyán ? -
dwiki
senior tag
Amúgy én is total commander pluginnal használom képletöltésre - driver telepítés nélkül -,
és valóban nem engedi a felmásolást, saját általa fotózott képekhez sem.
Sajna a kártyaolvasó -nálam- nem megoldás, ugyanis a kártyaolvasót nem tudom rádugni a
TV-re...
(Előfordul hogy vinék képeket mutogatni olyan helyre ahol csak TV van. Ilyenkor
ugye rádugom a TV-re a gépet, és mehet a vetítés... Kártyaolvasóval - gondolom -
ez nem igazán megoldható... -
dwiki
senior tag
-
-
Grisly
csendes tag
nekem canon a 70 em van, képeket engedte visszarakni, de videot nem, még a sajátját sem. (canon progival töltöttem vissza)
-
klimesy
csendes tag
Hell megint!!!
Nem tudja vki,hogy lehet e webkamerakent is hasznalni a Canon PowerShot A75os digifenygepet? :( Ha igen , hogyan??? Vki segitsen!!!Please!!!! :O
Elore is kosze!!!! :P -
klimesy
csendes tag
Hell!
Nem tudja vki,hogy lehet e webkamerakent is hasznalni a Canon PowerShot A75os digifenygepet? :F Ha igen , hogyan??? Vki segitsen!!!Please!!!! :O
Elore is kosze!!!! -
Lidi
aktív tag
Van tcmdhez új ( 1.6 ) plugin ! Ezzel már működik. Bár még csak letölteni próbáltam.. az akksi meg lemerült. Majd még tesztelem.
-
LJoE
senior tag
Nekem A70 van és szintén nem sikerült visszatölteni a pár perccel letöltés előtt lőtt, majd utána teljesen békén hagyott, origin képet.
Szóval ez tuti mindegyiknél (canon A classe) így van sajna. -
Jam-Master J
aktív tag
> magyarázatot, hogy a képek letöltési sorrendje miért az, ami?
ÖÖÖ...:D
Hogyhogy miért az, ami? Letöltöm a képeket egy elöre létrehozott könyvtárba, onnan pedig szétszortírozom a megfelelő helyekre...Az elejétől fogva ezt, és pontosan így használom, nem tapasztaltam semmilyen problémát (legalábbis ennél a műveletnél, ahogy csinálom). A letöltött képeknek pedig Picture 001, 002 stb. nevet ad, és olyan sorrendben vannak a képek, amilyen sorrendben fényképeztem a kártyára. Otthon is, cégnél is így működik, nekem semmi bajom nincs vele. -
simonzé
addikt
-
simonzé
addikt
válasz
Jam-Master J #11 üzenetére
Ja, az XP beépített letöltője. És arra már találtál magyarázatot, hogy a képek letöltési sorrendje miért az, ami? Hogyan lehetséges, hogy a Hétfőn készült képek közül pár bekerük a csütörtökiek elé, de a Péntekiek után. Persze a keddiek összevissza vannak szórva, mert a szombatiak a hétfőiek és a szerdaiak közé, és után kerültek. Szóval rendszer az nincs benne. :((( Ezért gyűlölöm.
Ráadásul a képek elforgatását is csak akkor veszi figyelembe, ha megfelelő a páratartalom, a nap nem kelt még fel, és pont olyan kedve van. Tipikus Microsoft... :( -
Jam-Master J
aktív tag
Én semmilyen külső progit nem használok az A60asomhoz, az XPnek van saját, nagyon egyszerű képletöltője...Bedugom a fényképezőt, feljön egy kis ablak, megkérdezi, hogy hova tegye a képeket, és hogy letöltés után törölje e gépről és csááá.
Még drivert sem kellett telepíteni. -
simonzé
addikt
Nekem A40-esem, meg A60-asom van. Ezekre nem lehet felmásolni semmit, szerintem az A70/75/80-ra sem. A Zoom Browser c. progi nekem egyáltalán nem jött be, rohadtul zavarnak a .zb állományok is, amiket minden könyvtárba bepakol. :(
A Total Commanderhez van egy bizonyos CanonCam plugin, amivel a Hálózatok között létrejön egy CanonCam ''meghajtó'', amiről sima másolással lehet letölteni a képeket. Feltölteni itt sem enged, de legalább gyors a letötlés.
Letölthető itt: [L]http://clubtotal.free.fr/index.php?dir=WFX/&file=WFX-external_Canon.Camera_1.5%2BSDKlibs.zip[/L]
Először az SDKLibset kell telepíteni, aztán a plugint a readme-ben leírt módon. Ha segítség kell, jelezz mailben! -
Pierre
tag
Köszi szépen a válaszokat, hát akkor marad ez az uploados cucc, bár kétszer próbáltam és egyszer sem sikerült (saját képet nem töltött vissza, amit előtte 5 másodperccel raktaam át a gépre), de majd még próbálkozom. Köszi szépen mégegyszer!
Szerk: megfontolandó a kártyaolvasó is...
[Szerkesztve] -
Pierre
tag
Nem tudja valaki, hogy miért nem tudok számítógépről visszamásolni képeket a Canon A75-ösömre? Akinek ilyen gépe van, tud rá másolni? Fényképezőről számítógépre semmi probléma, csak visszefelé nem megy, és ez idegesít :))
Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest