Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Apple Watch
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
feladom. ha valakinek van építő ötlete, repesve várom.
-
bandiras2
senior tag
feladom. ha valakinek van építő ötlete, repesve várom.
-
bandiras2
senior tag
aha, nagyjából veszem, amit kell, de sajna drága szeretve tisztelt rendszergazdánk nem az alábbiak szerint állította be a rendszert, a tünetek szerint.
-
bandiras2
senior tag
sajna nem. be tudnék menni a backdooron, de ciki lenne, hogy megváltozott a gépen a rendszergazdi jelszó, és a rendszergazdi is csak hátsókapun tudna bemenni.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
bandiras2
üzenetére
Admin vagy a gépen?
Nekem még a daemon tools meghajtót is jelzi, szóval nem hinném, hogy az a gond, hogy nem ismeri a plexit...
Bővebben: link -
bandiras2
senior tag
A plextort használtam má, de a beépülőt soha. eddig a ringyóz saját moduljával írtam a cd-rw lemezeket
A commander látja az írót, leolvasta a lemezemet, sőt, a ringyows még le is törölte, akár dvd akár nem. sőt, még az üres helyet is kiírta, hogy mennyi az annyi, csak nem dolgozik rá.
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
vaazz...

letöltöm újra, hátha... -
bandiras2
senior tag
tehát megjelent a balfelsőnél a meghajtó ugye? az dúrva, mert cd-t már pirítottam vele, csak rw lemezen kényelmesebb lenne, csak heti eccer problémázni.
-
bandiras2
senior tag
oks, én is zúznám, de nekem USB plextorom van, és nem akarja észrevenni a meghajtót, és a dvd-rw lemezt. jól gondolom hogy a bal felső fül, ami nálam üres állítja be hogy melyik írót használja a gép?
-
bandiras2
senior tag
oks megnézem
megnéztem, elindítottam, most próbálok vele egy dvd-t megpirítani. majd utána szólok, már fut.
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
sajna nincs, csak annyi, hogy hogyan kell felpakolni. követtem az utasításokat, és most használni szeretném
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Sixkiller6
üzenetére
DVD-t nem, csak CD-t.
-
bandiras2
senior tag
Na szóval letöltöttem a demót, de egy szó sem esik a használatáról. felinstalláltam rendesen, de hogyan kell az ilyen beépülő modulokat indítani a commanderben? 6.03a
szeretnék dvd-t pirítani, és csak ezt tudom használni, mert a suliban nincs nero, csak a commander fejleszthető szabadon, miután másolatot csináltam belőle a d meghajtóra, és onnan futtatom. a d: nálunk még winyó, a suliban kopasz XP van, telepíteni semmit nem lehet, csak felmásolni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Linux haladóknak
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 240GB Sata SSD
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest