Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Google Pixel topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
üzenetére
Ennél a Verziónál 1.0.1.3
az LP-t is engedi minthogy az összes kiegészítöt...De most megint itt van a nagy kérdésem, hogy miért kell azt elrontani a COMODO-soknak ami JÓ ???
jelen esetben miért nem engedélyezték azt ami alapbol a 4-es CHROME engedélyezi történetesen azt hogy ha feltelepítek egy kiegészítöt akkor AUTOMATIKUSAN ÖSSZEMEGY a keresösávNa most ez mire jó hogy telepítem mondjuk a WOT meg a LP kiegészítöt és ennek következményeképp eltünik a beállítások meg a szerkesztés gomb....

.komolyan mondom, hogy ilyenkor durran el az agyam..Végre valahára kijött a DRAGON egy egészen normális változata ami már Talán használható lenne , mert támogatja azokat a dolgokat amiket kell és erre itt van ez az egyszerü dolog..Erröl írtam már jó pár oldalon keresztül, hogy ha a felhasználoi élményt elszurják ilyen ostobaságokkal , mert szerintem ez a dolog nem megy a biztonság rovására, ha meg szerintük igen títlsák le az add-on ok használatát..de mivel nincs letiltva akkor erre figyelhettek volna, mert a CHROME alapbol ugye kezeli....
Azt megint itt vagyunk egy nesze semmi fogdd meg jól dologgal, hopgy jo jo kezeli a bövítményeket de vagy beraksz pár bövítményt és elvesznek gombok, vagy most még kihagyod a bövítményeket hogy használni tudd a többi lehetöséget....Tudom tudom, hogy még BÉTA de ez akkor is olyan dolog ami igen bosszantó...

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest