- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
WillChi
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #1344 üzenetére
Hali,
Az utóbbi időben ki voltam ütve a fáradtságtól, most beugrottam kicsit ide.Igen, nálam van X1541, XE1541, és egy 1541EMU (3 csatlakozós kábel) is, amiket anno én gyártottam.
Ha szükséged van valamelyikre, odaadom szívesen.Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
WillChi
őstag
válasz yodamastah #1290 üzenetére
Szia,
A Demozoo '93-on (Faces + Chromance party, Szolnok) szerettem volna kiadni egy trackmo-t, abban ment volna 3000+ dotscroll. És igen, 50 fps-sel. Sajna nem készült el időre, így kiadva sem lett. Időközben változott minden az életemben, így azóta is állt a fejlesztése.
A megvalósításban volt a titok. Sajna egyelőre a teljes kódot nem találtam meg, csak egy 2300+ dotos verziót.
Amennyiben minden összejön, a régi kódokból ill. némi újból szeretnék kiadni majd az idei Árok-on egy demót. Sajna, ahogy akkor, most sincs megfelelő grafikusunk, aki a logokat elkészítené. Ez azért eléggé hátráltatja a projekt megvalósulását.Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
WillChi
őstag
válasz szalai56 #418 üzenetére
Én személy szerint nagyon örülnék neki. Azért az eredeti szépséget (A500+) is meg kell tartanom emlékbe mindenképpen. Fájna a szívem, ha valami történne vele, nagyon hozzámnőtt. Mod.: Itt a PH!-n kaptam gyakorlatilag ingyen, és az eredeti gazdájának is tartozom annyival, hogy szépen rendben tartom...
[Szerkesztve]Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
WillChi
őstag
válasz szalai56 #354 üzenetére
Engem igazából az érdekelne, hogy ezzel a módszerrel ki lehet-e váltani a C64-es erederi billentyűzetét egy PC-sre? Ez azért érdekelne, mert van egy plusz 64-em, és betenném egy AT-s toronyba, ha minden klappolna. A billentyűzet egy fogós téma, mert nem szeretném, ha ocsmányul nézne ki a dolog.
[Szerkesztve]Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest