Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Hűű itt van ilyen topic is?
Nosztalgiázok is egy kicsit. Anno előrendeltem ezt a csodálatos játékok, pontosabban szólva karácsonyi ajándéknak kértem szüleimtől. Hihetetlen, hogy pár egész oldalas hirdetéssel meg szép képpel hogy fel tudták kelteni az érdeklődésemet a játék iránt. Majd eljött a nap, megérkezett, csodálatos doboz, remek kis négyzet alakú kézikönyv. Nem is bírtam ki, játszani kezdtem vele karácsony előtt. Azt a pár órát is alig bírtam ki amíg elvették a dobozt, becsomagolták hogy majd este megkapom. Addig a kézikönyvet "mentettem" meg magamnak és azt lapoztam.
Se előtte, se utána nem tudott még lekötni egy játék ennyire.Persze fiatal koromnak is köszönhetően vártam hozzá a leírást, mert egyedül nem nagyon boldogultam benne. Délutánokat "dolgoztam" egy kis pénzért a játékban, rohangáltam mindenfelé. Többször "vertem el" a megkeresett pénzt a bordélyban, hogy lássam azt a gyönyörű rajzolt képet a csajról. A CoV-ban jelent meg egy leírás a játékról amit sikerült elkevernem, emlékszem rohantam a boltba venni még egyet (pedig nem sok zsebpénzem volt) majd később előkerült a másik újság is még le is lettem cseszve, hogy ennyire hülye vagyok, hogy 2x veszek meg egy újságot? Persze ezt a szülők nem érthették...
Aztán végigjátszottam. Felkerült a polcra, néha elővettem, majd egyszer elkérte egyik haverom, hogy az ő egyik haverja ki akarja próbálni. Én barom fogtam a dobozos verziót és kölcsönadtam. Teltek a hetek, majd hónapok, nagyon nem sürgettem mivel már végigjátszottam, annyira nem hiányzott, de aztán kezdtem kérdezgetni, hogy mikor kapom vissza, mert hiányzott a megszokott szép kék dobot a polcomról.
Jöttek az ígéretek, hogy majd visszaadja már majdnem végigjátszotta meg hasonlók aztán kezdett elfogyni a türelmem mire egyszer csak azt a választ kaptam, hogy nem tudja visszaadni "elvesztette"...
Tudtam már akkor, hogy ez kamu duma de nem tudtam mit csinálni, később kaptam 5db (ha jól emlékszem ennyi lemezes volt?) lemezt amin rajta volt a másolt verzió, hogy így tudta megszerezni...Majd már PC-n jó pár éve leveleztem pár sráccal, mivel készült egy kibővített kiadás amit ráadásul magyarítottak is és emulátorral volt játszható. Játszottam egy darabig de emulátoron keresztül PC-n már nem volt meg az a varázsa a dolognak, ráadásul rengeteg dologra emlékeztél amire anno magadtól jöttél rá és megvolt az újdonság varázsa.
Örülnék ha egyszer még találkozhatnék ezzel a névvel egy remake formájában...

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fujifilm X
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest