- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L@co
aktív tag
Kiszedhetnék belőle ezt az idegesítős motyót és elég lenne 1 olyan h. lődd a fejét oszt kész mer nekem ez az 1 nem tetszett a játékba h. ha elkapott ilyen akármi akkor sosem tudtam jól nyomni az ACTION gombot és nem tudtam visszatámadni!!!
Én még most sem tudom h. kéne kiakasztani ill. apucit h. kell megölni, de akinek 2000edjére se megy ajánlom h. kapcsolja be a csitet: Bővebben: link tölcse le mint +4 trainerét és a 1 hit kill a legfontosabb azt kapcsold be!! Ettől akkor amikor felkap apuci akkor engedi nyomkodni az E betűket a játék (nem b@sz a falhoz 1 percig kb. én nyomkodtam is ezerrel) és nagysokára (fél perc után) felment a csík és lehetett lőni!! Ezt 3szor kell megcsinálni és kész!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest