- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szilárdtest-akkumulátorra válhatnak a Samsung kütyüi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, ez tiszta, csakhogy (ahogy írod is) már nem volt a büntetés kiszabásakor hátra több kiállásom, hozzá is adta a végső eredményhez az 5 mp-et, csakhogy azon felül kaptam még 5-öt a stop&go le nem töltése miatt. Ez az amit nem értek...

-
Mr.Mercury
aktív tag
Üdv ismét! Ma belefutottam valamibe, amit lehet én gondolok rosszul, de hátha tudtok benne segíteni: az egyik futamon az utolsó boxkiállásnál volt egy sebességhatár átlépésem, amiért kaptam 5 mp büntetés. Ez ok is, de a verseny végén azt láttam, hogy kaptam egy újabb 5 mp-et azért, mert nem álltam ki az eredeti büntetést letölteni. Most én tudom rosszul, hogy ha nincs több kiállás egy versenyen, akkor a verseny végi időhöz adják hozzá az eredeti büntetést? Netán az utolsó boxkiállásomnál nekem kellett volna 5 mp-ig önszántamból várakoznom? Mindenesetre nem értem a dolgot, de ha tudtok valami magyarázatot rá, azt megköszönném.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Értem, köszi a választ!

Mellesleg azért gondolhattak volna arra, hogy mi van, ha valaki belekezd, de mondjuk többszöri próbálkozás után sem sikerül, aztán mondjuk idő hiányában ki kell lépnie belőle sikertelenül hagyva. Akkor bukta önhibáján kívül és nincs esélye saját akaratából "skip"-elni az eseményt. Annyiban persze tényleg mindegy, hogy akkor azoknak a pontoknak nincs jelentőségük a karrierben, de azért a lehetőséget meg kéne adni azoknak, akiknek mégis számít (bár engem sem izgat, csak kíváncsi voltam a részletekre). -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha karrier módban nem sikerül egy meghívásos eseményt teljesítenem, de utólag a főmenüből megcsinálom, az számít bármit is, vagy akkor azt a karrier pontok terén már elbuktam? Nincs mód újra megpróbálásra? Egyébként ezek a pontok számítanak valamit a karrierem szempontjából, vagy csak globális összehasonlításra jó a többi játékossal szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hardcore café
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Mikrotik routerek
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Hitachi Ultrastar 750GB 3,5" HDD-k
- 256GB Samsung 2,5" SSD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB DEEP Purple - 100%-os Akku, 1 hetet használt!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest