- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most álltam neki először a karriernek F1-es játéknál. Kocsiból mit érdemes választani, vagy tök mindegy? Hangban biztos van közöttük különbség, de van teljesítményben is? Az biztos, hogy time trialban nem vettem észre, legalább is a régebbi részeknél.
Ferrarival kezdtem, nehézség nem túl nagy, (nem volt még tapasztalatom, hogy hova érdemes állítani) így időmérőn simán másodperceket tudok adni, de ami érdekes, ha direkt rontom a rajtot, akkor meg alig lehet őket előzni, mert hirtelen begyorsulnak a többiek.
Üzemanyagspórolás elég vicces. Tapasztalatom ebben sem volt semmi, így simán 10 másodperccel vezettem és a célegyenesben váltott át vészüzembe, mert nem volt üzemanyagom. 5. lettem.
A spórolás csak annyi, hogy a kapcsolón állítom a keveréket, szegény, normál, dús? Csak ennyi? A kocsi érezhetően gyorsul vagy lassul, harapósabb, vagy nyugisabb.
Hosszútávú versenyen, pl nem 5 körös versenyen biztos izgi, hogy mikor építek ki előnyt és mikor spórolok a benzinnel. Azzal is lehet spórolni egyébként, ha mondjuk féktávon többet gurulok, vagy az nem számít?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest