- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
üzenetére
Elvileg úgy az igazi, simes
De lehetnek és vannaki is egyéni preferenciákSzoktam itt nézni a kollégát aki teszteli nekünk a kormányokat (David Greco), szinte rá tudom képzelni olyankor az overált meg a sisakot, annyira olyan mintha élő közvetítést néznék
Persze ő is egy-egyben játszik, a Simexperience Accuforce a kedvence, nem véletlenül.Ami pedig a kilépéses problémádat illeti, nekem is jelentkezett még a fejlesztés során, de nem tudták behatárolni. Végül egy azonos graf kártyára való csere oldotta meg
Szóval RAM vagy GPU probléma volt valami kiélezett szituációban. De, természetesen figyelnek a reportokra, és vannak javítások folyamatban, ahol lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Asus Rog Strix B250f Gaming
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De lehetnek és vannaki is egyéni preferenciák
Persze ő is egy-egyben játszik, a Simexperience Accuforce a kedvence, nem véletlenül.
Szóval RAM vagy GPU probléma volt valami kiélezett szituációban. De, természetesen figyelnek a reportokra, és vannak javítások folyamatban, ahol lehet!