- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
üzenetére
Elvileg úgy az igazi, simes
De lehetnek és vannaki is egyéni preferenciákSzoktam itt nézni a kollégát aki teszteli nekünk a kormányokat (David Greco), szinte rá tudom képzelni olyankor az overált meg a sisakot, annyira olyan mintha élő közvetítést néznék
Persze ő is egy-egyben játszik, a Simexperience Accuforce a kedvence, nem véletlenül.Ami pedig a kilépéses problémádat illeti, nekem is jelentkezett még a fejlesztés során, de nem tudták behatárolni. Végül egy azonos graf kártyára való csere oldotta meg
Szóval RAM vagy GPU probléma volt valami kiélezett szituációban. De, természetesen figyelnek a reportokra, és vannak javítások folyamatban, ahol lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De lehetnek és vannaki is egyéni preferenciák
Persze ő is egy-egyben játszik, a Simexperience Accuforce a kedvence, nem véletlenül.
Szóval RAM vagy GPU probléma volt valami kiélezett szituációban. De, természetesen figyelnek a reportokra, és vannak javítások folyamatban, ahol lehet!