Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni G27-hez. Megőrjít ez a játék hogy ennyire szarul meg megcsinálva.
Mikor kijött egyből megvettem (sajnos), de már akkor gondok voltak az FFB beállításával. Egyszerűen nem volt FFB, csak hogyha ki be lépkedtem a menübe meg vissza, illetve volt amikor még úgy sem működött. Most mondom adok neki egy újabb esélyt hátha a sok patch megtette a hatását.
Na most ott tartok hogy annyi FFB van, hogyha neki megyek a falnak akkor iszonyat módon ráz a kormány. Hiálba állítok a Logitech Profiler-be bármit, akkor a játékba a V-Sync-et hiába kapcsolom ki/be mindenhogy rossz. Olyan a kormány mintha az FFB be se lenne kapcsolva, szóval nem érzek semmi ellenállást vezetés közbe.
Azt is megcsináltam hogy töröltem a Steamen a játékot, és újra letöltöttem, de ugyanúgy rossz.Viszont más játékok mint az Assetto Corsa, Project Cars, F1 2014, hibátlanul működik az FFB, szóval a kormánynak nincsen semmi gondja.
Van tippetek hogy még mit kellene megpróbálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest