Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
válasz
bucketb0b #209 üzenetére
Nem tudnál felrakni egy videót, hogy Te hogy vezetsz ezzel a quick car setuppal? Mert most lefutottam 2x a kínai nagydíjat: egyszer saját setuppal és +1 kiállással masodszorra meg a quick car setuppal és a gép által javasolt stratégiával... Utóbbival több pontot szereztem ugyan, mert tulajdonképpen LH kivételével mindeki mögöttem vonatozott az első boxkiállásig, de ha a a nyers időket nézzük, akkor a quick car setup-al kaptam 63s-ot LH-tól (aki mindkétszer hasonló idővel nyerte meg a futamot) míg a linkeltel,- a+1 kerékcsere ellenére,- csak 43s-ot...
-
tkesy
addikt
válasz
bucketb0b #209 üzenetére
Ezzel, illetve a szárnyakkal szoktam picit játszani... Lehet csak én nem tudok vezetni, de a Merci egy külön kategória... Mondjuk Bahrein-ben sikerült kisebb csodát végrehajtanom azzal, hogy 1 próbálkozásból kemény keveréken jutottam be a Q3-ba...
De végül ott a 4. v 5. helyen futottam be úgy, hogy hogyha levettem volna az extra boxkiállásom idejét, akkor is kaptam volna +10s-et LH-tól...
-
tkesy
addikt
Ő még hisz....
Amúgy lefutottam pár versenyt, de bill-el Expert-en kissé esélytelen a dolog, mert úgy kopik a gumi, hogyha az általuk használt stratégián maradok, akkor az utolsó körökben mint vmi béna kacsa úgy mozgok a pályán iszonyat sok időt és helyezést bukva (nomeg a boxban mindenkit elengedek), hameg átállok eggyel több kiállásra, azt képtelen vagyok behozni, és csak hátrafele lépkedek...
Ha meg a nehézségi szinten változtatok lefelé, akkor meg nincs kihívás, mert laposra verem őket... Nem jó ez sehogy sem... Nincs hozzá véletlenül vmi mod, amivel bele lehet nyúlni a nehézségi szintekbe?
Annó a GP4-nél minden egyes pilótát és csapatot egyenként lehetett konfigurálni, tempó, megbízhatóság, aggreszívitás és még pár tulajdonság alapján...
Egyébként katasztrófa látni, hogy a Q3-ban is libasorban haladnak egymás seggében...
-
tkesy
addikt
Nos igen, totál elkopott gumikon örültem, hogy be tudom venni azt a kanyart, aztán meg tüsszentenem kellett, és én is csak a visszajátszásból láttam, hogy mit sikerült megmentenem...
Mondjuk a gumikopás a futam végén is elég komoly gondot okozott, több mint 7 sec-et vesztettem az utolsó körben.... ez legalább úgy működik mint a valóságban...
-
tkesy
addikt
ennél a játéknál is csak az lehet mondani, hogy majd a next-gen-ben megcsinálják....
talán
-
tkesy
addikt
Felbecsülhetetlen élmény azt tapasztalni, hogy képtelenek kijavítani egy olyan hibát, ami már a '10-es verzióban is benne volt... (elengedünk mindenkit a boxban kezdetű tröténet...)
ja, és véletlenül nem úgy szól a szabály, hogyha bent van a SC de még nem érted utol a sort, akkor sem lehet előzni? (sárga zászló az egész pályán...)
-
tkesy
addikt
-
tkesy
addikt
ööööö,
egy alternatív világban látnád és mérnököd a füledre szólna, hogy mit hova tekerj...
Itt elégedj meg azzal, hogy nyomod a gáz, meg játszol mix1 / mix2 / mix3 beállításokkal... minden el van kendőzve, talán majd a "next-gen"-ben lesz ilyen...
Amúgy a KERS helyén igazán lehetett volna az a bizonyos "előzés gomb" amit a motor károdosása vagy a fogyasztás drasztikus megugrása ellenében használni lehetett volna az előzésekkor...
-
tkesy
addikt
válasz
Motion_Blur #1 üzenetére
Az F1 2015 ugyanis még a Forma-1 szezon korai szakaszában meg fog jelenni, és végig az évad eseményeinek megfelelően frissítik majd a Codemasters munkatársai, így hozva közelebb a játékosokhoz a száguldó cirkusz működését.
Szóval akkor mi is pályára gördülhetünk majd '15 február elején, az első teszt alkalmával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest