Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tkesy
    őstag

Ezt az ERS dolgot én sem igen értem, mármint azt igen, hogy nem kormányról vezérelhető úgymint a KERS, de leginkább nem látom az erre vonatkozó infókat, ami azért ciki, mert ULTRA részletességi szint mellett, cockpit nézetből nem látom pl. a McLaren kormányán lévő böhöm LCD-re mi van írva. Nem látom mit kellene tölteni, az, hogy tudom e, és miként használódik, mennyire függ a működtetése, feltöltése tőlem, függ e egyáltalán, vagy mivel, hogy van mindegyik autóban, és mindegyik automatikusan működik, van e értelme játék szempontjából az egésznek, vagy csak szemfényvesztés az egész.

ööööö, :D egy alternatív világban látnád és mérnököd a füledre szólna, hogy mit hova tekerj... :)

Itt elégedj meg azzal, hogy nyomod a gáz, meg játszol mix1 / mix2 / mix3 beállításokkal... minden el van kendőzve, talán majd a "next-gen"-ben lesz ilyen...

Amúgy a KERS helyén igazán lehetett volna az a bizonyos "előzés gomb" amit a motor károdosása vagy a fogyasztás drasztikus megugrása ellenében használni lehetett volna az előzésekkor...

Új hozzászólás Aktív témák