- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
De a 2010-es és '11-es példányra kiadott 10-15 ezer forintom bánja.Hál' istennek tavaly és idén nem voltam annyira buta,hogy adtam pénzt ki rá.Bár azt a 22h/villanyt bánom a játékra.Nah jó,talán egy kicsit túlságosan is a földbe tiporom,még nem akarom teljesen leírni,remélhetőleg a 10.-dik patch után sikerül egy jó játékot összedobni júniusra,talán majd akkor meg is veszem eredetibe,mert akkor fogja megérni,de ez i csak egy nagyon talán.Hihetetlen,mekkora galibát tud okozni egy rosszul megalkotott automata mentés rendszer,ami már 4 éve galibát okoz ebben a játékban.És ezt úgy mondom,hogy ismerőseim körében is meg van ez a hiba,akik bánják azt a kevéske 4.000 forintot a játékra jelen pillanatban,a patchek pedig fel van telepítve,tehát akkor miről is beszélünk?Persze most lehet azt mondani,hogy azok az ismerőseim,én pedig én vagyok kalóz példánnyal,de még jobban is jártam így,hogy nem vettem meg,mert a pénzem nem bánja így ugye bár.
Nem kívánom senkinek,se neked,hogy hasonló hibába ütközzön,de majd ha véletlenül sikerül,akkor emlékezz erre

Új hozzászólás Aktív témák

- 5 portos Gigabites Switch, internet szétosztó
- Eladó ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest