Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
F1 2012 bizonyos időközönként elkezd szaggatni. Stabil 40-50 fps-t produkál HIGH grafikai beállításokkal, de olykor lecsökken egy másodpercre 10-12-re. Ilyenkor általában elrontom a féktávot, összetöröm a kocsit, stb. Vettem a laptop alá hűtőt, de nem tűnik úgy, hogy segítene valamit a problémán. Task managerben átraktam az F1 2012-t realtime prioritásossá, de így csak kicsivel jobb.
Ezzel kapcsolatban tudna valaki segíteni?
-
válasz
barcalaci84
üzenetére
Azzal próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. Nem tudom hogyan állítsam be. Azaz a gombokat be tudom állítani, de nem reagál a játék rá.
-
Üdv.
Amennyiben a játék által nem támogatott kormányom van (Trust GM3200), emulátorral meg lehetne oldani, hogy a split-screen, azaz osztott képernyős mód működjön? Ugyanis amikor kiválasztom ezt a módot, kéri a játék, hogy nyomjam meg a START gombot. Na már most nyomogathatok én akármit, nem reagál. Átírtam regeditben különböző támogatott kormányok nevére, nem segített az sem. Biztos vagyok benne, hogy lehet a problémára megoldás, ha valakinek van ötlete, diskurálhatnák és próbálkozhatnánk

Előre is köszönöm.
-
Üdv.
A minap kipróbáltuk a haverommal a lant, sajnos nem sikerült működésre bírni. A két gép látja egymást, pingelni lehet, no problem. Játékon belül megtalálja a szervert, csatlakozik is, viszont utána az egyik gépen mutatja az autót a garázsban és azt írja, hogy "Waiting for players". Kis idő után szétkapcsol és nem tudunk játszani. Ez valami bug, vagy miről lehet szó? Mindkettőnknél csináltunk clean installt, ugyanazt a verziót raktuk fel.
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parkside szerszám kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- TP-LINK RE705X AX3000 WiFi 6 Extender
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest