- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
ez egy arcade játék és ha már ennyire a gumikopást szimulálják a többit miért nem?
és a multit nézem mivel botok ellen csak felbaszom magam
ember tud hibázni, a bot meg be van programozva egy hibára és le van írva mikor mit kell csinálnia.. az ember elfékezi pozíciót veszt amit később vissza kell szerezni, stb.
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
rajtnál nem mindenki indul el időben
versenyen ott van mögötted az illető 15 mp-vel, majd előtted fejezi be a versenyt
gumikopás irreális szerintem és a játéknak nem erről kéne szólnia.. -
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
azért ennyire ne sarkíts.. a 13ban is olyan bugok vannak ami elég gáz

- irreális gumikopás (szerintem)
- rajt bug
- verseny bug
és még sorolhatnám -
devilinsid3
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
szerintem a 13 még egy bug halmaz

nekem a 12 jobban bejön, ez egy egyéni vélemény -
devilinsid3
addikt
-
devilinsid3
addikt
válasz
MC HOBO
üzenetére
szerintem próbáld meg időmérőn keményebben nyomni, mert azzal a TT idővel a 37 közepe simán hozható Austinban

amúgy az is lehet, hogy te TT-ben azért mész annyival jobb időt (ami nem teljesen ennek tudható be, de kicsit javíthat az idődön), hogy nagyobb végáttétellel mész, míg időmérőn ugye a versenyhez is próbálod alakítani a végsebességed -
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
hát ezt sokan cáfolni fogják..
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
használj Mirillis Action-t.. sokkal jobb
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23
üzenetére
a setupoláshoz sajnos én sem értek, de szerintem ez nem is az a kategória, hogy szimulátor legyen és minden egyes kis finomítás tizedeket hozzon, csak ne legyenek benne agyatlan dolgok! máris közkedveltebb lehetne..
-
devilinsid3
addikt
válasz
szabtom3
üzenetére
nem warez topik..
de
ha tudsz akkor tegyél be egy kontroller-t vagy kormányt, indíts el egy split screen-t állíts át valamit a billentyű kiosztáson és visszajön az autosave (csak akkor jön vissza, ha látod a bal felső sarokban megjelenni addig nem fog működni a mentés)
ezt az átállítok valamit a kiosztáson dolgot csináld addig ameddig nem fog működni a mentés, ez egy bevált és működő dolog -
devilinsid3
addikt
bill-el megyek
nem is vagyok vele gyors, de kb. annak is betudható, mert annyira nem érdekel, hogy minden áron jobb legyek bill-el.. de ismerek billeseket is akik gyorsakde mondom bill-el mégis minek összehasonlítani amikor assist off-ban meg közelíteni az időket jóval nehezebb..
kézi váltó még billen is hozhat a köridőn bőven, mert a féktáv csökken, ABS nélkül is gyorsabb lehetsz, csak ezekhez szerintem kva sok idő kell mire belerázódsz.. Vixen-ék sem 2 hét alatt lettek ilyen gyorsak és ha ugyanezt a bill-re fordították volna, mert nem kormánnyal akartak menni lehet, hogy hasonló eredményt is hozhattak volna
-
devilinsid3
addikt
hát az f12012ben is inkább alap betegségek vannak amik idegesítőek.. előtted kicsúszik egy versenyző véletlenül meglököd és te kapsz penalty-t vagy ugyanígy, ha ő lök meg, akkor is lehet, hogy te kapsz.. meg az eső-száraz gumi.. nincs átfedés a 2 között, egyik pillanatban tökéletes, a másikban pedig már 4 kerékkel úszik el az autó a kanyarban.. én sem mondom, hogy szar az f12012, csak ezek az alapvető dolgok igen idegesítőek.. főleg, hogy elvileg volt f1es pilótákkal tesztelték (meg ugye emlékezünk a boxkiállásnál, hogyan ment be a kerékcserére az autó.. 90fokban kb. 0ra lassított , ezek amik inkább olyan dolgok, hogy nem létezik ezért nem szólt nekik senki semmit, hogy jó arcade, de azért ne legyenek blődségek benne)
-
devilinsid3
addikt
válasz
stvnppp
üzenetére
elvileg van különbség, de online is be lehet állítani, hogy 2012 szerint ossza le az autók sebességét, pl. Marussiaban nincs KERS
de karrierben az, hogy az autók közötti különbség mennyire érzékelhető, hát
Williams-el megnyertem a legend bot carriert csak quick car setup állításával, szóval szerintem ha "ember vezeti" az autókat nincs akkora különbség, mint ahogy a gép leosztja saját magának az autók különbségét -
devilinsid3
addikt
olyankor mi van, ha minden szerverről mikor betöltök kickel engem a játék és utána be sem tudok lépni oda? vagy egy csomó szervernél azt írja, hogy megszűnt a szerver vagy jelenleg zárva van?
ez egy létező bug ami majd elmúlik vagy valami különleges gebasz van?
nemrég feltettem egy 2006 skin packet a Ferrari, McLaren és Lotus autókra, de ezek fent voltak már 3-4 napja.. eddig tudtam játszani ma meg nem.. szóval nem hiszem, hogy ez lenne, meg egy skin pack miatt miért lenne ugye

-
devilinsid3
addikt
persze, sok szerver van

ha teheted kerüld a román, török, és hasonló alja népet a szerveren.. nem vagyok rasszista, de nem lehet normálisan menni, ha játszanak.. arra mennek, hogy letörjék a szárnyad vagy kilökjenek.. tizenéves bzikha ez egy konkrét kérdés volt Jim felé akkor nem szóltam

-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23
üzenetére
nekem már elmúlt, de ha valaki késztetést érez rá, hogy felköszöntsön egy f12013-al azt nem utasítom vissza

-
devilinsid3
addikt
válasz
üzenetére
ha nem ment akkor (ha rendelkezel kormánnyal vagy joy-al) lépj be a split screen-be (természetesen f1-en belül
) nyomd meg a gombot a kormány/joy-n meg a billentyűzeten, lépj ki menübe, ott az irányítás kiosztásánál állíts át valamit másra, lépj ki a menübe és elvileg működik az autómentés (csináld addig a "valamit átállítok másra" dolgot ameddig nem fog működni az automentésez egyébként az alapjátéknál is működnek tehát nem kell 100 féle updatet leszedni hozzá..
-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD
üzenetére
van mod, le lehet tölteni, realisztikusabb fizika is benne van, de ez csak karrier
-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD
üzenetére
háát, ez a "mindenből teszek fel, csak, hogy nézettség legyen"..
nem az én stílusom, de lehet valakinek bejön

-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD
üzenetére
nem tudtam már szerkeszteni, na szóval pár jó tanács:
- ez a megpróbálok beesni xy mellé nem jó.. felejtsd el

- youtube-n van jó pár videó a pályákról, hogyan kell nagyjából jól menni, mert a kanyarok nagy részét rosszul veszed
- amikor Maldonado-t megelőzted az egy torpedó volt
jó előzésnek nem nevezném
- végezetül pedig, nem 5. lettél hanem 14, volt büntetésed
semmi offense, de szerintem kicsit más irányba kéne elvinned a versenyzésed

-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD
üzenetére
van link funkció is

-
devilinsid3
addikt
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23
üzenetére
én már lassan ott tartok, hogy online nem játszok csak haverokkal..
a sok török/lengyel/német/uniós patkány csak lökdös, mert nem bír versenyezni.. engem az basz fel.. ha egyáltalán semmire nem megy vele másnak még nem kéne minden versenyét szétbaszni.. de hát ezek a 12 évesek már csak ilyenek
-
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD
üzenetére
ha nehézséget akarsz akkor legend botokkal játssz úgy, hogy csak a quick car setupot használod (max a féket átállítod)
megfelelő setup-al a legend botokat is hasonló különbséggel verheti az ember -
devilinsid3
addikt
válasz
ZoliGamesHD
üzenetére
majd ha legenden lökdösés nélkül megnyered
legyen az a következő 
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
kár, pedig jó lett volna multiban így tolni

-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
ez az f12012-höz van? nem bannolnak érte vagy valami? mert akkor kipróbálom

-
devilinsid3
addikt
válasz
prtvlogan
üzenetére
azért remélem tudod, hogy mondasz baromságokat is

gp4 tényleg jó, f12012-ben vannak hibák, de azért nem akkorák, mint ahogyan itt leírják páran
a Pirellinek meg lett mondva milyen gumit csináljon, hamar menjen tönkre, hogy több kiállás legyen stb. a szezon elején elég sok csapat sírt, mert "nem úgy tervezték az autót" váltson gumit a Pirelli (mindenkinek meg lett mondva milyen lesz a gumi még tavaly szóval ez nem lehet indok), teszt nélkül nehéz gumit fejleszteni, azon kívül, hogy tényleg sok hiba van a Pirellivel, DE régen is voltak defektek, ott is voltak csúnya balesetek.. kicsit már fel van fújva azért ez a dologgp4 el is indul win7-en?
mert ha nem akkor xp-sp3 kompatibilitás és menni fog
-
devilinsid3
addikt
az azért van, hogy ne vágd le a kanyarokat, vagy ahol szélesebben vennéd és külső ívről legyorsulnád a másikat úgy, hogy nem a pályán vagy ami alapból szabálytalan, de online magyarázd meg a 13 éves gyereknek, hogy ne ott előzzön, mert szabálytalan
idegesítő, de jogos, hogy ezt beletették -
devilinsid3
addikt
válasz
Zod tábornok
üzenetére
azért 2013ban ne egy ótvar grafikával játszunk már..
-
devilinsid3
addikt
válasz
willike71
üzenetére
nem azt mondom, hogy nem éri meg, bár én most vettem 3000 forintért, de 4fölött nem is adtam volna ki pénzt érte
azt akartam mondani, hogy azért nem kell lenézni aki nem veszi meg a játékokat.. szerintem nem minden ember teheti meg, hogy akinek kedve van online játszani vele az megvegyen minden játékot -
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23
üzenetére
nekem is volt gond, de megoldódott, engem nem zavar, de ne mondjunk olyat, hogy eredetin nincsenek mentési hibák és hasonlók..
-
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23
üzenetére
mentési hiba nincs, de olyan van, hogy az egész mentés elszáll, ez így tényleg jobb
.. -
devilinsid3
addikt
válasz
speedydb23
üzenetére
haveromnak eredeti és tegnap elszálltak a mentései, mert kifagyott az f1 és újra kellett csinálnia.. szóval ott is van ez a bug nem csak törtön
ezt a "vedd meg nem drága" témát meg hagyjuk, mert lehet nem sok pénz a 3ezer, de ha nem akarsz kiadna rá pénzt akkor 3000-el több, mint amennyit rá szánnál, szóval azokat sem kell lenézni.. -
devilinsid3
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
szabályzat nagy vonalakban:
brake assiston kívül minden engedélyezett
írj itt pü-ben vagy steam: energymultigamer -
devilinsid3
addikt
f1 bajnokságot indítunk jelenleg 7en vagyunk
egyetlen kitétel:
fair pilóta legyél, a gyorsaság mellékes -
devilinsid3
addikt
valaki tudna segíteni olyan ügyben, hogy beállításokat honnan érdemes "szedni" ? ehhez a részéhez sajnos nem értek és ahol játszom ( mondhatjuk komoly ligában ) a 2 időmérő alapján 0.6-1 mp különbség van köztem és az első helyezett között

én billel tolom, de szerintem ettől még azért lehetnék jobb1 példa:
25% időmérő, száraz: 1:31:7
egyenlő kocsik, de amúgy Mercedes -
devilinsid3
addikt
egyébként mennyi potenciál van még ebben a 12es f1ben? még egyikkel sem játszottam multiba ezért kérdezem, érdemes megvenni erre a "fél, 3/4" évre? játékos számot értek ezalatt leginkább, hogy nem ürül ki a játék, mert kijön a frissebb f1
-
devilinsid3
addikt
tudom, hogy nem ide való, de ha valaki érdekelt Team Fortress2 trade-ben és megvenné nekem az f1-et (2012) steam giftként akkor tudnánk cserélni
aki érdekelt érti, aki nem az ne demoralizáljon a negatív válaszokkal 
-
devilinsid3
addikt
köszönöm a válaszokat
még a packre visszatérve ez, hogy van és meddig? ha pl. megveszem azt a 37,x eurósat akkor kapok 2 steam gift f12012-t vagy hogy? -
devilinsid3
addikt
sziasztok, szeretnék beruházni f1 2012-re, de steam gift, illetve biztos forrásból történő vétel jöhet csak szóba, tud valaki segíteni milyen árban megy most az f1? természetesen nem csillagászati összegre gondolok

és egyébként szokott lenni komolyabb liga vagy hasonló sorozat ami fair play szabályai között zajlik?
Új hozzászólás Aktív témák

- Dobozos Acer Nitro V 15 Gamer laptop 15,6" -40% i7-13620H 16/1TB FHD 165Hz RTX 4060 8GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest