Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• devilinsid3
    addikt

[link]

Régen ezzel nyomtuk a haverokkal, próbálgatom elindítani Win7 alatt, mert nekem játékélmény (vezetés) szempontjából jobban bejön, mint a codmasters féle F1… Vessetek meg érte, de szinte minden más jobban bejön.. :-/
    A napokban ugrottak a mentéseim, carriert játszogattam néha, és már az első szezon közepénél tartottam.. Nekem teljesen mindegy, hogy a Steam felhő problémája, vagy a Codmasters programozói miatt történt, nem fogom megint elkezdeni a szezont azzal, hogy megtanítja a kedves young test driver, hogy melyik a gázpedál, és merre kell tekerni balra kanyarodásnál a kormányt.. A kedves fejlesztőknek is jól jönne egy versenytárs, így lenne választása a játékosoknak is. Ugyanez a helyzet az F1-el is, amióta a Pirelli szállítja az gumikat egy nagy rakás sz* r az egész, persze ott is ment az „etetés” hogy ez mennyire jó a nézőknek, egész Monacoig… Ezen a szinten olyan 2-3 mp-el lassabb köröket menni, mintha én 110-el megyek autópályán.. Na jó ez kissé túlzás volt, de a lényeg sztem érthető marad.

azért remélem tudod, hogy mondasz baromságokat is :)

gp4 tényleg jó, f12012-ben vannak hibák, de azért nem akkorák, mint ahogyan itt leírják páran
    a Pirellinek meg lett mondva milyen gumit csináljon, hamar menjen tönkre, hogy több kiállás legyen stb. a szezon elején elég sok csapat sírt, mert "nem úgy tervezték az autót" váltson gumit a Pirelli (mindenkinek meg lett mondva milyen lesz a gumi még tavaly szóval ez nem lehet indok), teszt nélkül nehéz gumit fejleszteni, azon kívül, hogy tényleg sok hiba van a Pirellivel, DE régen is voltak defektek, ott is voltak csúnya balesetek.. kicsit már fel van fújva azért ez a dolog

gp4 el is indul win7-en?
    mert ha nem akkor xp-sp3 kompatibilitás és menni fog :)

Új hozzászólás Aktív témák