- Fotók, videók mobillal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Régen ezzel nyomtuk a haverokkal, próbálgatom elindítani Win7 alatt, mert nekem játékélmény (vezetés) szempontjából jobban bejön, mint a codmasters féle F1… Vessetek meg érte, de szinte minden más jobban bejön.. :-/
A napokban ugrottak a mentéseim, carriert játszogattam néha, és már az első szezon közepénél tartottam.. Nekem teljesen mindegy, hogy a Steam felhő problémája, vagy a Codmasters programozói miatt történt, nem fogom megint elkezdeni a szezont azzal, hogy megtanítja a kedves young test driver, hogy melyik a gázpedál, és merre kell tekerni balra kanyarodásnál a kormányt.. A kedves fejlesztőknek is jól jönne egy versenytárs, így lenne választása a játékosoknak is. Ugyanez a helyzet az F1-el is, amióta a Pirelli szállítja az gumikat egy nagy rakás sz* r az egész, persze ott is ment az „etetés” hogy ez mennyire jó a nézőknek, egész Monacoig… Ezen a szinten olyan 2-3 mp-el lassabb köröket menni, mintha én 110-el megyek autópályán.. Na jó ez kissé túlzás volt, de a lényeg sztem érthető marad.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Assetto Corsa EVO
- Fotók, videók mobillal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest