Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252
    veterán

Persze, de lehet rosszul írtam, a lényeg az lett volna - ffeltétlen megéri a csaknem 60000Ft árkülömbség a feeling felárat? Mert amíg komolyabb szimben esetleg mp/eket számít egy profi kormány (bár ott már a g27 pedál is kevés), addig itt sebességbeli különbséget nem tapasztaltam. A feeling valóban ott van. De kötve hiszem aki az arcade, szórakozós irányvonalat képviseli az kiadna ennyi pénzt érte.

És igen amíg akár egyesek billel lehozzák legend szinten a játékot addig felesleges is a beruházás. Röhögtök, de a '11-et kipróbáltam egy Manta digitális kormánnyal, rövid határidőn belül ugyan ugy muzsikált.

Az Arcade miatt természetesen nem éri meg egy G27 beszerzése, mert arra egy F430 - DFGT - Momo is jólenne. Viszont egy G27-nek azért megvan a feelingje, meg a feature-ök. Értem ezalatt a kormányon középen a led sort. Értem ezalatt a halk működést, ami pl DFGT-nél nemvolt tapasztalható.

Akkor ide sorolnám plusszba a kuplungot is még. Meg úgy az egész kormány úgy jó ahogy van.pl sokkal jobban preferálom a nagy váltófüleket a kormány mögött, mint DFGT-nél azt a kis gombféleséget pl.

Új hozzászólás Aktív témák