- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz
willike71
üzenetére
Köszi a bíztatást
még meggondolom.... azt persze beleszámítottam, hogy gyengébb autóval mentem karriermódban, de még úgy is soknak tűnik a lemaradásom... 
Netes multiról meg tudom tudom, hogy mekkora adrealinbomba, mert annó a BF2-ben (az egyik magyar klán tagjaként) részt vettem 32 fős CQ-ben az európai CB-en...

Új hozzászólás Aktív témák

- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még meggondolom.... azt persze beleszámítottam, hogy gyengébb autóval mentem karriermódban, de még úgy is soknak tűnik a lemaradásom...